Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Снимките в помощ на екстрасенсите

Снимките в помощ на екстрасенсите

  • 09.10.13 10:24#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Снимките в помощ на екстрасенситеНадарените екстрасенси могат да открият човек по снимка, да кажат къде се намира, да опишат живота му. Фотографията не е източник на информация за човека, а ключът към този източник. Освен биосфера земята притежава и енергетичен слой.

    Този "купол" обвиващ нашата планета, съдържа най-пълна информация за всеки човек. Фотографията не предава тази информация, но се явява ключ към "чекмеджето на паметта" в тази гигантска енергетична "паяжина".

    Чрез снимката екстрасенсите се включват към нея така, както компютърът ни въвежда в Интернет. При това изображението за диагностика или предсказание трябва да бъде не обикновено, а такова, на което да се вижда погледът на човека.

    Именно очите откриват същността на човека, позволяват да се получи информация, свързана с нашата съдба. Затова и много екстрасенси отказват да бъдат публикувани във вестниците и списанията техни снимки, на които те гледат в обектива, тъй като не желаят да се разкриват пред всички хора, в чиито ръце ще попаднат техните изображения.
    Любопитни опити са провели учените А.М. Степанов и А.И.
    Можайски.

    Те въздействали на водата със снимките на умрели и на живи хора. С помощта на специален анализ те установили, че водата, която "заредили" с енергията на снимките на живи хора силно се различавала от водата, която взаимодействала с мъртвите. Следователно с помощта на фотографията наистина може да се определи дали човекът е жив или мъртъв.
    Американското индийско племе навахо пази множество различни начини за лечение. Един от тях се основава на връзката между човека и неговото изображение. Лечителят-шаман рисува чертите на болния с цветен пясък. Разбира се, портретно сходство не се търси. След това лекарят разтрива тялото на пациента със също такъв пясък. Така се постига идентичност, но не на външно, а на енергийно ниво. След това лечителят с помощта на специални ритуали пренася болестта на човека от върху неговото изображение и унищожава портрета.

    Снимките в помощ на екстрасенситеЕто няколко съвета:
    Когато ви фотографират, се усмихвайте, мислете за нещо хубаво. Според статистиката тези, които на снимките изобразяват холивудски усмивки, напредват много по-бързо в живота и кариерата, отколкото тези, които се снимат намръщени.
    Симката, както и човекът, има лично пространство, което е по-добре да не се нарушава с други предмети. Идеалното разстояние от края на изображението до други предмети й е 20 см.
    Избирайте по-семпла рамка.
    Не пазете снимки, на които вие самите не се харесвате. Те, подобно на огромни енергийни вампири, притеглят към себе си цялата положителна енергия в помещението.
    Окачете някъде пред погледа си снимка на мястото, където искате да отидете. Известни са редица случаи, когато мечтата, "примамена" със снимка, става действителност.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest