Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Скарване с приятелка и трансплантация

Скарване с приятелка и трансплантация

  • 29.01.11 11:27#1МираМираНовакРегистрация: 29.01.11Град: -Отговори: -Скарване с приятелка и трансплантацияСънувам че съм на една улица и съм седнала с приятели и изведнъж се появява приятелка, с която започвам да се карам. (Със същата тази прителка се скарах наистина преди два дена и още ми е сърдита)

    Разменихме си доста странни реплики от сорта "не искам да те виждам повече". След това се оказа че съм болна и че ми трябва трансплантация на черен дроб. С още 2 момичета сме в същото положение и те са болни като мен и аз ги познавам наистина (в моя клас са ).

    В болницата ни срещна много странна жена и ни каза че може да ни помогне въпреки че е доста рисковано. Аз усещах че ни лъже но исках да се оправя. Започнахме да се изкачваме по едни болнични стълби които бяха доста, докато не стигнахме до 1 стая на последния етаж. Когато влязох забелязах разхвърляното легло и видях тъмно сини завеси, а зад тях гледката беше от високо.

    Жената ни каза че трябва пробно да ни бие някакви инжекции и аз казах че не искам да съм 1ва .. и до тук помня. какво означава всичко това ??? :cry:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.11 05:59#2dvfasdvfasНовакРегистрация: Град: МонтанаОтговори: 6от: Скарване с приятелка и трансплантацияМоже би толкова си се била притиснила, че си се скарала с приятелката
    си, че си я сънувала. ps:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest