Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Восъколеене показва кой и каква магия ни е направил!

Восъколеене показва кой и каква магия ни е направил!

  • 16.08.13 08:46#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Восъколеене показва кой и каква магия ни е направил!Вижте как да леете восък сами и значението на фигурите!
    Ето как можем сами да си направим восъколеене и да разберем, чрез значението на образуваните фигури, кой и каква магия ни е направил.

    За да извършите восъколеене ви е необходима една църковна свещ.

    Трябва да я разтопите и да я излеете в един съд с вода.

    Ще се образува фигура, значението на която ще ви покаже кой и каква магия ви е направил и освен това ще отнеме лошата енергия от вас и ще я върне на този, който ви я е направил на вас.

    Понякога не е необходимо да се ви направили магия със специални ритуали, може някой да ви е пожелал нещо лошо или да ви е проклел и восъколеенето ще отблъсне негативната енергия от вас.

    vosakoleene
    Восъколеенето показва каква е магията!

    Ето и значението на восъчните фигури:

    Легло – направена ви е магия за болест. Та обаче бързо ще приключи и веднага, след като сте излели восъка, магията ще се върне при този, който я е направил.

    Камбана – магия за невъздържан гняв и внезапна истерия. Този, който има направена такава магия е непоносим за хората, непрекъснато вика, крещи и се кара с хората без да са му дали повод.

    Пръстен – магия за постоянни неприятности.

    Птица – някой близък до вас човек, заради завист ви е направил магия, за раздяла с човека, когото обичате.

    Бик – някой ви е направил магия за отнемане на силите. Тя ви кара да се чувствате винаги отпаднали, уморени и съсипани без да сте направили нещо особено. След като се появи бика, излят от восъка, магията ще изчезне.

    Вълк или куче – магия, която ще ви опустоши на енергийно ниво. Човека, който ви я е направил иска да ви отнеме всичко и иска да притежава всичко, което имате вие.

    Камила – това е магия за послушание и подчинение. Обикновено се преви от свекърви на снахи. Тази магия не е особено вредна, нови кара да се чувствате подтиснати и да изпълнявате безпрекословно всичко, което ви се нареди, независимо, че някъде вътре в себе си се бунтувате.

    Заек – някой ви е направил магия, за да ви лиши от спокоен сън и така да ви направи нервни, избухливи и да попречи на работата ви. Отливката от восък ще му върне това, което ви е изпратил.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.12.13 05:05#2Потребител#120975Потребител#120975НовакРегистрация: 13.11.13Град: -Отговори: 9от: Восъколеене показва кой и каква магия ни е направил!axa i adresnata registracia ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest