Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Как да тълкувам този сън?!

Как да тълкувам този сън?!

  • 15.01.11 10:51#1Lady_Chocolate Lady_Chocolate НовакРегистрация: 15.01.11Град: ПазарджикОтговори: -Как да тълкувам този сън?!Първо се озовах пред някаква концертна зала заедно с няколко мои приятели,в очакване на концерт на Майкъл Джексън (огромна фенка съм му ) След дълги вълнение осъзнах,че той е мъртъв и попитах майка ми "защо тогава са обявили,че ще има негов концерт" майка ми отвърна "за да се кефим"

    След това незнайно как се озовах вътре в залата и виждам учителката ми по музика (обожавам я :y: ) тя каза "в концерта ли ще участвате?" и преди аз да кажа "не" приетялката ми каза "о да" .. облякоха ме в някакъф индииски костюм,бях вързана на две опашки и със син грим :kiss: някаква жена ме хвана и почна да ме разтяга аз казах - може да ме гънете колкото искате,гимнастичка съм :wink: в това време приятелката ми излезе в черен костюм на сцената и затанцува .. после отидохме у леля ми,там беше кученцето ми (а в реалния живот нямам такова) което искаше храна,а пък у леля ми нямаше и за това трябваше да отида до в къщи да взема.. минах през някаква на половина окосена ливада,а жената която държеше косачката ми каза - казах ти да не идваш повече при мен! аз казах "аз не идвам при теб,спокойно "

    Tогава минах покрай някаква скала и изведнъж пропаднах в нея и се появих в някакъв друг свят - там бях Хармаяни от "Хари Потър" бях облечена с униформите на Хогуартс и бях на летяща метла. До мен от ляво беше Хари Потър,а от дясно Рон Уизли някакъв странен мъж - приличаше малко на трол и имаше огромни мускули ме дръпна зад един камък и тогава се събудих..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.01.11 01:42#2СилвияСилвияНовакРегистрация: 16.01.11Град: -Отговори: 1от: Как да тълкувам този сън?!Ами потърси обяснения за няколко ключови думи като: кефите се на концерта на мъртъв човек, сцената и изпълнението, среща с любим човек, гладно куче, окосена ливада и тва, което ти е казала жената с косачката.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest