Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»Планетата Нибиру и нейните обитатели Анунаки

Планетата Нибиру и нейните обитатели Анунаки

  • 22.05.13 08:29#1АнАнНовакРегистрация: 22.05.13Град: СливенОтговори: 10Планетата Нибиру и нейните обитатели АнунакиОрбитата на Нибиру минава през нашата слънчева система на всеки 3 600 години, които се равняват на една нейна година. За нея се говори в древните шумерски текстове, в ръкописите на гръцката митология, Библията, египетските митове и текстовете върху пирамидите. Първите информации се съдържат в шумерската цивилизация. Споменават се същества наричани Ануннаки, дошли от планетата Нибиру, изобразена с кръст, което означава "планетата на пресичането". Има и други версии. Някои твърдяха, че Нибиру е Марс, който е бил известен и описан от древните хора. Други пък, че става дума за Юпитер. Но в най-древните източници - глинените таблици, описанието на Нибиру и позицията когато се приближава към Слънцето подсказва, че не става дума за Марс и Юпитер. Тогава се появи тезата, че това е напълно различна планета, която периодично се появява между Марс и Юпитер, понякога по-близо до Марс, понякога по-близо до Юпитер, но която не е нито Марс нито Юпитер.С появата на тезата за 12-ата планета всичко се намества, преди всичко смисълът на Месопотамския епос за творението, върху които се базират първите глави на "Генезиса". И в двата случая това са подробностите за Ануннаки, които са кацнали на Земята, колонизирали са я, започнали са добив на злато и други минерали, построили са космическо пристанище на мястото, където днес е границата между Иран и Ирак и са живели и идеалистично общество, като малка колония. Те са се върнали пак, когато Земята вече е била населена и са се намесили генетически в нашата оригинална ДНК, за да създадат раса, която да работи в техните мини и ферми в древна Шумерия, която е била така наречената Люлка на цивилизацията. Те са създали човека - Homo Sapiens, чрез генетическо манипулиране между тях и маймуната - Homo Erectus.

    Шумерите са имали невероятни познания. Знаели са за Уран и Нептун и са ги описвали най-подробно, въпреки че никога не са имали средства да ги наблюдават. Знаели са и за Плутон. Имали са прекрасни познания по математика като в много отношения техните знания са надминавали днешните. Те са казвали: "Всичко, което знаем ни беше казано от Ануннаки". Именно при тях се появяват сведенията, че всички древни цивилизации, започвайки от Шумерската, са знаели за още една планета в нашата слънчева система. Но не става дума за Плутон, който беше открит едва през 1930г. (за който шумерите са знаели още преди 6000 години). Най-вероятно става дума за Нибиру. Ако Нибиру съществува тогава тя е планетата, която днес астрономите наричат Планетата Х. Което значи, че са съществували и Ануннаки.Ако съществуват Нибиру и Ануннаки, тогава съществува и онова, което са твърдели Шумерите, че те идват в нашите райони на 3 600 години и всеки път ни дават нова цивилизация, че не сме сами, че има много по-напреднали от нас в Слънчевата система. Кой е управлявал Земята? Това са били Енлил и Енки, изпратени от Нибиру. Именно те са дали на древните шумери тяхното архитектурно, селскостопанско, астрономическо и културно обучение срещу техния труд и "подаръци за боговете" под формата на минерали, храна и стоки. Поради това Нибируанците вече не са работели физически на Земята. Обикновено те са възприемали формата на хора-риби, хора-лъвове, птици-хора и други същества, за да накарат хората да им се прекланят. По-късно Плеайдианците, които са живели в Третата Златна ера на Египет са се опитвали да сложат край на боготворението на многото Нибируанци и да го заменят с концепцията за единствен бог.

    На всеки 3 600 години се случва някое изключително важно събитие на Земята, което е добре документирано от древните и съвременни историци. Потопът вероятно е бил опит на Нибируанците да унищожат напълно създадената от тях раса от хора, тъй като те са въстанали срещу техните лидери. Енлил и Енки са били въвлечени в жесток взаимен спор дали да бъде унищожен или запазен Homo Sapiens. Спорът продължава и до днес. Това е мотивът за борбата между доброто и злото, за предстоящия Апокалипсис, пришествие и т.н. във всички религии.
    А вие какво мислите?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.05.13 05:57#2888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Планетата Нибиру и нейните обитатели Анунаки [quote]Така, виждам, че автора на статията е открил топлата вода - това за Нибиру го знае всеки човек на Земята още много години преди автора на въпросната статия да драсне поредния мит. Защо мит ли - ами защото Нибиру УЖ трябваше да премине покрай Земята на 21.12.2012. Мнимите платени хора, наречени Работници на светлината (Light workers) също предричаха Ново начало и рестартиране на системата - промяна в структурата на решетката на Земята посредством някакви си НОВИ ЕНЕРГИИ, изпратени от космоса. Нищо не се случи!!!!!!
    Единственото, което се случи е няколко милиона продадени книги за НИБИРУ и края на света, както и спечелени пари от проведени семинари на Работници на светлината.
    Резултати - масови протести, промиване на мозъци, чрез организацията на Анонимните(които са същите платени хора от New World Order), а сега Вие Г-н АВТОРЕ, сте дръзнал да замътвате достатъчно замътеното съзнание на гладния народ.
    ПОКЛОН!!! Продължавайте в същия дух!
    АМИН
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.05.13 07:48#3АнАнНовакРегистрация: 22.05.13Град: СливенОтговори: 10от: Планетата Нибиру и нейните обитатели АнунакиСподелих малко информация относно Нибиру и Анунаки защото представлява интерес за мен и исках да чуя различни мнения, не разбирам защо сте толкова гневно настроен?
    Виждам, че разочарованието ви от не състояли се събития е голямо, но аз нямам вина за това така че по-кротко с нападките моля!
    Мнимите платени хора, наречени Работници на светлината (Light workers) и организацията на Анонимните нямат нищо общо с темата, дали са платени и от кого силно се съмнявам,че може да докажете все пак това си е ваше мнение, всеки има право на такова.
    Не смятам, че замътвам съзнанието на които и да било с подобна статия. Всеки сам може да прецени в какво да вярва и в какво не.
    Хайде със здраве и моля по-ведро
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.05.13 08:02#4888Димитър888888Димитър888НовакРегистрация: 23.05.13Град: -Отговори: 74от: Планетата Нибиру и нейните обитатели АнунакиТака :blush: С една дума - Нибиру е лъжа - мога да покажа линкове към хиляди клипчета и автентични документи на известни български астрономи, но май не е позволено да се качват линкове в коментарите, а и ще стана скучен.
    Второ - не е нужно да доказвам нищо - ако човек има достатъчно мозък в главата и не вярва на 100 % на медиите(както прави ''МАСАТА'' - често ни наричат така) ще проумее дали казвам истината и дали Нибиру е истина.
    Трето - има мнооого общо между анонимните, работниците на светлината и Нибиру. Общото е, че всичко, което става в България и по света е добре измислен сценарий от Новия Световен Ред, а медиите промиват мозъците - ей на, както статии за Нибиру(не Вашата!)
    Нибиру е измислица на кукловодите, които управляват света в момента и манипулират общественото мнение!

    Лека вечер и не си мъчете главата с глупости, ами правете нещо градивно.

    МИР
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest