Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах черни ръце

Сънувах черни ръце

  • 05.01.11 09:00#1ShhhShhhНовакРегистрация: 05.01.11Град: -Отговори: 1Сънувах черни ръцеПреди няколко години сънувах, че сме у нас със сестра ми, гледахме ТВ и всичко беше наред..Но изведнъж от всички гардероби, шкафчета и като цяло пространства започнаха да излизат черни ръце, които се опитваха да хванат мен и кака ми!

    Когато в съня ми избягахме от апартамента и слязохме по стълбището надолу от стените на входа излизаха същите черни ръце, които задърпаха сестра ми. Тогава в съня ми много се изплаших и не знаех как да реагирам и се реших. Започнах да я дърпам от тези ръце и най-накрая я измъкнах.. Когато излязохме все едно ми падна камък от сърцето и следователно се събудих..

    НО след още няколко дни, сънувах същите черни ръце в дома на баба ми (този път). И в този сън ръцете не бяха навсякъде, а на само едно точно място - таванът.. Все още не мога да разбера този кошмар, а и никога няма да го забравя..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.01.11 11:04#2Elena TodorovaElena TodorovaГотвачРегистрация: 06.05.10Град: -Отговори: 32от: Сънувах черни ръцеПовтарящите се сънища са знак за някакъв нерешен проблем.

    Виж какво намерих в съновника за мръсни ръце:
    Сънуваш ли мръсни или кални ръце, предстоят ти трудности, разорение и позор.

    Сънят ти вероятно означава, че трудностите и лошотията ви преследват.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.01.11 07:23#3ShhhShhhНовакРегистрация: 05.01.11Град: -Отговори: 1от: Сънувах черни ръцеБлагодаря за съдействието! Само два пъти го сънувах и спря, за щастие..ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest