Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Характер на зодия Дева

Характер на зодия Дева

  • 26.02.13 02:52#1валентин валентин НовакРегистрация: 04.02.13Град: -Отговори: 8Характер на зодия Дева Силата на Девите е в ума им те блестят от успехите за туй хората се гордеят с него дава всичко от себе си и целта си бързо постига в всичко имат успехи
    девите се контролират от ума и са величествени правят лесно забележим във всяка обстановка
    меркурий дава живот знание мъдрост съзнание, дисциплина и лъчисто величие девата е център на вниманието
    девите са Той е съветник благородник и няма чувство девата е верен откровен и справедлив те са умни и досетливи Умее да зарази околните с идеите си, да ги поведе и да ги убеди в добрите перспективи.

    Добри и лоши черти
    девите са логични и умни благороден постига целите си с лекота за съжаление те са нервенни и инати и мразят мързеливите хора

    Мъжът дева
    мъжете дева са властни и силни умни и логични целите си бързо постигат и са смели величествен е от километри

    Жената дева
    жената дева е силна и властна умна и хитра и красива

    Детето дева
    Детето дева е ярка и самостоятелна личност от самото си раждане. То прави само онова, което е решило. Проявява независимост и упорство към всички правила, които се опитват да му натрапят. Ролята на родителите е да му помогнат да си изгради широк кръгозор, за да осмисли интересите си и да ги реализира.
    В процеса на израстването си младите деви стават все по-привързани към родителите си. Дори да са имали проблеми с тях, те винаги ще ги уважават и ще се грижат за родителите си до края на живота им.

    Родителят дева
    девите са много загрижени родители. и искат тахната доброто

    Здраве Обмяната на веществата при девите зависи от състоянието на нервната система. При натуварване на мозъка и нервно претоварване се появяват сърцебиене, нарушения и главо болие Уязвими са маозъка и нервенната система . Оплаквания могат да дойдат и от проблеми с гърба и гръбначният стълб. Имунитетът е добър, болестите протичат остро, бързо. Дори когато са болни, девите се стремят да не го показват и бързат да се изправят на крака.
    Препоръки: Да намират спокойно място да избягват нервното претоварване и стреса. Активна почивка и спорт.

    Работа
    девата притежава ярко изразена индивидуалност, той не се вписва в стандартните схеми. девата работи стремително и харесва хора, които работят като него. Това не означава, че ако шефът ви е дева трябва да му се натягате.Напротив – ако работите добре и проявявате самоувжение, той ще го забележи. Никак не е трудно да се работи с девата – предложете им нещо ново, оригинално, екстравагантно и той тутакси ще прегърне идеите ви. Но предварително трябва да знаете, че девите мразят да се задълбават в дреболии, принципно те дават първоначавното направление за дадена работа, а останалите я довършват. Когато девата каже, че ще направи нещо сам е по-добре да не му се мотаете в краката, той ще се справи. девите обичат точното спазване на йерархията и разпределението на дейностите. Той се захваща само със своята част от работата, когато тя е колективна, но това не му пречи през цялото време да дава умни съвети и идеи за подобряване на организацията.
    Области - политика, управление, държавна администрация, театър, мода декорация, златарство.
    Професии - директор, началник, управител, мениджър, висш чиновник, актьор, моделиер.лекар учен


    Пари
    девите са творчески натури и много често се съгласяват да работят безвъзмездно, просто от интерес към дадената дейност. Добре е финансовите взаимоотношения да се уредят още при започване на съвместната дейност, защото девите изключително рядко пръв заговорва за пари и при това, ако няма конкретна уговорка той разчита, че възнаграждението ще бъде достойно за царствената му особа. Ако се получи разминаване между действителното заплащане и очакванията на девата , то той ще обърне гръб на този партньор завинаги.
    В личните си взаимоотношения не е склонен да прави щедри жестове и пищни подаръци и то не защото е стиснат, а защото се опасява, че това би се възприело като отплата за нечие внимание. девите правят жестове само по собствено желание и то, ако имат вдъхновение за това. Ситуацията е по-различна с постоянните им партньори, към тях девите са изключително грижовни и щедри. Ако имате близки взаимоотношения с дева трябва много да внимавате как инвестирате средствата си, да разберете неговото чувство за мярка, защото в противен случай може да си помисли, че сте или ненаситни, или прекалено щедри.
    Любов и брак
    Ще ви трябва много време за да разберете истинското мнение на Девата за вас. Може да ви обсипва с мили думи, а връзката ви да продължи не повече от седмица, от друга страна може да не ви направи нито един комплимент, а да се окаже влюбен/а до уши.
    Пред мъжете Деви трябва да говорите колкото е възможно по-малко и да се усмихвате колкото може повече. Повечето Деви са толкова самовлюбени, че ако не дай Боже ги прекъснете по време на разговор е възможно да ви намразят до края на живота си. Мъжът Дева може да излива монолози с часове, но не го оставяйте да прави това – намерете начин да си тръгнете, в противен случай много скоро ще се разочаровате от него. Най-добрият начин да го спечелите, ако не за цял живот, то поне за дълго е да му сготвите нещо вкусно и да му го поднесете в подходяща обстановка.
    Ако стане прекалено настоятелен, отказвайте му до момента, в който не ви разкрие намеренията си в детайли или не ви заведе директно под венчилото. Колкото по-дълго го държите далече от себе си, толкова по-здрава ще бъде връзката ви.
    С Девата можете да живеете дълго и щастливо само, ако още в самото начало изясните статута на взаимоотношенията си и си оставите свой собствен свят, в който да не го/я допускате. Те не обичат проявите на прекалена загриженост, нито прек


    училище
    в училище девите постигат доста успехи рядко правят грешки обичат да учат съученици те му го хвалят и учителите им така най много вземат шестици в училище родителите им се гордеят от техните успехи
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.02.13 02:35#2валентин валентин НовакРегистрация: 04.02.13Град: -Отговори: 8от: Характер на зодия Дева апсолютно вярно ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest