Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Кое пролетно цвете си ти?

Кое пролетно цвете си ти?

  • 19.02.13 06:58#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Кое пролетно цвете си ти?Попитай приятел кое от пролетните цветя му харесва най-много? Така ще разбереш що за човек е той. Сравни със себе си!
    Хората, които харесват Кокиче – са самата невинност. Различават се от харесващите Момина сълза по това, че не винаги завършват започнатото. Умеят да привличат хората на тяхна страна с чара си. Техният цвят е белият.

    Хората, които харесват Лале – са енергични, храбри и издръжливи. Изключително остроумни. Бързо и лесно достигат поставените цели. Съобразителни са и навсякъде имат приятели. Умеят да се контролират. Техният цвят е червеният.

    Хората, които харесват Минзухар - Остроумни, с ясновидски способности. Със своята храброст, сила и воля те имат всички качества на добри лидери. Трудно може да влезете под кожата им. Те са страшно отмъстителни и не забравят нищо. Техният цвят е оранжевият.

    Хората, които харесват Теменуга – Приличат си с хората, които харесват Зюмбюла, но се различават от тях по две неща:малко по-мнителни са и често униват пред трудности. С подчертана емоционалност ученолюбивост са. Техният цвят е лилавият.

    Хората, които харесват Зюмбюл - Притежават младежки дух. Не се интересуват от клюки и интриги и са изцяло обърнати към ближните си. Вярват в приятелството и са уверени в любовта. Обсипват децата си с нежност. Техни цветове са розовият и лилавият.

    Хората, които харесват Момина сълза – са нежни, привлекателни и деликатни във взаимоотношенията си с околните. Постоянни са в задачите, с които се захващат. Верни са в любовта, но често ревнуват безпричинно. Техният цвят е белият
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest