Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Сънят, от който едва не умрях ....

Сънят, от който едва не умрях ....

  • 03.02.13 10:51#1елейнелейнНовакРегистрация: 02.02.13Град: ПловдивОтговори: 1Сънят, от който едва не умрях ....Здравейте аз съм Елейн и сега ще ви разкажа моя сън.

    вървя по тъмна улица ...нямаше лампи. Изведнъш видях малка светлинка пред една къща.Аз се запътих натам и след 2 мин пристигнах.Видях откъде идва светлината ( от едно мазе). Аз слезнах да проверя защо в тази къща мазето свети , защото там живееше една вдовица която беше починала преди 2 или 3 години.когато приближих вратататя сама се отвори скърцайки.Аз се стреснах но слязох да провря .Докато слизах по дървените стълби който скърцаха под краката ми чух някъкъв смях :x: :x: идваше от мазето .... крайката ми се подкосиха когато видях вдовицата ... тя ми каза ,, какво правиш тук дете .. нали не искаш да дойдеш с мен там .. там където живееш сам..'' но аз бях толкова исплашена че си глътнах езика (не буквално )Единственото което направих беше 4е избягах..

    Прибрах се вкъщи разтреперена и сива тогава майка ми ми каза , че трябва да си отида в стаята незабавно ( каза ми го равнотонно ) , защото сме имали гостенка.. не ми каза коя беше.Помислих че съм си въобразявала , но все още помня думите на старицита... Та така нали аз се качих мислейки че вси4ко това беше фантазия...Докато ...Не се качих в стаята си (на 2-рият етаж )Чух гласа на старицата която питаше за мен :x: баща ми й отварна че си уча и не моше да влезе . тогава надникнах през прозореца.... смравяващия й поглет се беше втренчил в мен ....тогава се скрих ...нещо почука на прозореца , но за нищо на света не бих отворила, защото знаех че това е вдовицата , тогава чух думите и ,, независимо дали искаш или не ще дойдеш с мен .... не искам да съм сама там ... не искам ''

    тогава се събудих бледа и не можах да си поема въздух за1 минута майка ми ми беше направила чай но не исках да пия и да ям след онзи смразяващ ума ми СЪН .... :x: :x:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest