Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Какви са пророчествата на Сатаната?

Какви са пророчествата на Сатаната?

  • 02.01.13 08:14#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Какви са пророчествата на Сатаната?От XVI век в тайните подземия на Ватикана се съхраняват древни табели, на които е гравирана последната битка между Доброто и Злото. Вледеняващите душата събития трябва да бележат края на нашия свят и да станат прелюдия към възцаряването на Дявола. Оповестяването на гравираните предсказания бе разрешено за 2001 година, когато всички ще се убедят, че краят на света няма да настъпи. После обаче папа Йоан Павел ІІ по някакви причини забрани това и едва сега, при новия папа, отново бе даден ход. Група експерти от Ватикана е стигнала до извода, че документът, намерен през 1946 година в опожарена къща и изпратен във Ватикана от немски монаси, действително е договор, сключен от Адолф Хитлер със самият Сатана. Договорът е от 30 април 1932 година и е подписан с кръвта на двете страни. Според него, дяволът предоставя на Хитлер практически неограничена власт с условието, че той ще я използва само за зло. В отговор Хитлер обещава да предостави на Сатаната своята душа за безразделно владение точно след 13 години. Точно по този начин действа Сатаната - избира неудачник, измъчван от честолюбие и жадуващ телесни удоволствия и обещава да изпълни всичките му желания...

    В навечерието на третото хилядолетие на християнската вяра се появават множество предсказания за предстоящия край на света. Едни го планират за 2000 година, но когато моментът отминава, без да се случи нищо ужасно, започват да отлагат съдбовната дата в бъдещето. Отначало в сегашното десетилетие на 21 век, после по-далече и далече и така на десетки и стотици години напред. Във всички предсказания стои една и съща история - знае се, че след като Антихристът завладява земята, настъпва решителна битка между небесните и адските сили и на планетата, в крайна сметка, се възцарява царството Божие. За искрено вярващите християни това е безспорна истина. Само не е ясно кога ще се случи. Но за хората, които не са така предано религиозни, въпросите са много. Например наистина ли съществува Сатаната, който ще въведе Антихриста на световния престол и така ще положи началото на най- мрачния период от живота на човечеството? Достатъчно убедителен отговор може да се открие в музея на Луцифер, създаден във Ватикана. С благословията на Римския папа, там са изложени експонати, доказващи , че Сатаната броди по света.

    Музеят на Луцифер е основан през 1933 година по заповед на папа Пий ХІ (1922- 1939 година). Той не е отворен за посетители, таен е, но предметите в него служат за доказателство при определени спорове. Събрани са стотици свидетелства за реалното съществувание на Сатаната. Там е и една мумия, открита под останките на стара църква в столицата на Мексико, която, оказва се, не е напълно "човешка". Църквата има основания да предполага, че съхранените останки са принадлежали на истински демон. Изсъхналото тяло с подобни на кози рогца, удължени резци и копита е било открито на 21 януари 1997 година при събарянето на старата сграда. "Това е една от най- невероятните научни находки от наше време - твърди професор Теранова при експертизата - Получихме доказателство, че сатаната действително е съществувал в плът". Археолозите не знаят как мумията, открита в прост каменен саркофаг под олтара, е попаднала в католическата църква "Св. Антоний". Те са стигнали до извода, че находката е на около 600 години. Мумията е съхранена толкова добре, че отчетливо личат много детайли - например дългите, почти женски, мигли. Проучването на черепа на мумията показало, че рогата и кучешките издължени зъби са се появили вече в зряла възраст.


    Музеят на Сатаната, разположен в църквата на Светото сърце мъченическо, много рядко се посещава от свещенослужители или високопоставени туристи, тъй като съществуванието му се пази в тайна. Но Сатаната не само броди по света, той има намерение да промени сценария на края на Света, измислен от Бог. Поне така говорят табелките. Какво е гравирано на тях? Гравирани на пластини от черен оникс, пророчествата са може би поне на 10 000 години. С най-съвременни научни методи е доказано, че гравирането е извършено в периода от преди 9,5 до 11 хиляди години. И, което е по- важно, пет от пророчествата вече са се сбъднали, което доказва, че авторът им наистина е предвиждал бъдещето. В пророчествата се съдържат плановете на Сатаната да хвърли христианския свят в пълен разкол по време на кръстоносните походи, което, както знаем, е станало. Там има също така отправки към Първата и Втората световни войни, както и към идването на власт на слугата на злото - Адолф Хитлер. Не по- малко драматични са неговите предсказания за това, че свободният свят ще рухне под тежестта на епидемии от наркомания, разюздан секс и общ упадък на морала. В пророчествата на Сатаната има указания и за сериозни промени в облика на самата Земя, като започне със серия безпрецедентни земетресения и изригване на вулкани, които,геолозите потвърждават, започва от края на 80-те години на ХХ век. И всички тия ужаси са насрочени за 1999 - 2000-та година. Всичко, което се отнася до нашето време в пророчествата на Сатаната, се оказа блъф. Но това не означава, че трябва току така да се подмине, може би ще се случи в по- късно време. Сатаната не един път е губил, но никога не е спирал да опитва отново.

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest