Дневен или нощен си

  • 28.12.12 06:49#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Дневен или нощен сиКога през деня се чувствате най-добре? Това показва и какви хора сте. Например тези, които се чувстват най-добре през деня, са екстровертни натури, а “нощните хора” проявяват подчертана склонност към вглъбяване в себе си.
    Кога предпочитате да бъдете най-активни?
    От 08 до 13 часа
    Вашето поведение е белязано от необходимостта да чувствате одобрението на околните. Обичате да споделяте проблемите си и да помагате на тези около вас. Харесва ви, а и е неизбежно да не работите в екип. Държите на семейството, спокойствието, финансовата обезпеченост. Ненавиждате конфликтите и предпочитате компромиса пред тях. Опитвате се да излизате винаги с достойнство от проблемите и успявате благодарение на дипломатичния си език.
    От 13 до 18 часа
    Хората, които се чувстват най-добре в тази част на деня, се подчинява на отдавна заучени поведенчески ритуали, понеже не искат да се натоварват психически и се страхуват от неплануваните обрати във всекидневния живот. В същото време сте изключителни перфекционисти и сте убедени искрено, че никой друг не би могъл да свърши по-добре работата ви. Приятелите знаят, че винаги могат да разчитат на вас. Вие сте верни и постоянни, грижовни и много лоялни в отношенията.
    От 18 до 24 часа
    Основната ви цел е свързана с необходимостта да обичате и да бъдете обичани. За вас животът е театрална сцена, на която играете различни роли, но това не ви пречи да се справяте чудесно със задълженията си и да проявявате чувство за отговорност. Демонстрирате показна самоувереност, самозаблуждавайки се, че така прикривате успешно своята вътрешна несигурност и недостатъци. Трудно понасяте критика и не избягвате да гледате истината в очите, когато тя не е удобна за вас. В голяма степен сте егоисти и се интересувате от собственото си благоденствие, но рискувате да останете сами на върха.
    От 00 до 07 часа
    Ако се чувствате най-добре в тези часове, и вие се стремите да контролирате света наоколо. Непрекъснато ви преследва страхът от голяма загуба – на имущество, пари, любими същества. Семейството и хората близо до сърцето ви са най-сигурното ви убежище, а навиците – вашата втора природа. Притежавате силно развита интуиция и с пълно основание разчитате на инстинките си. Вие сте добри стопани и ръководители и умеете да запазвате приятелството.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest