Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Ще ме изоставят ли?

Ще ме изоставят ли?

  • 14.02.12 03:51#1karlikarliНовакРегистрация: 14.02.12Град: -Отговори: 2Ще ме изоставят ли?Сън 1:
    Преди няколко дни сънувах, че се преобличам в тоалетните на гимназията ми (завърших преди 2 години). След това аз и най-добрата ми приятелка се затичахме от 4-тия към 3тия етаж (по стълбите), където беше направено и изглеждаше като католическа църква, аз бях в бяла рокля и се омъжвах. Приятелката ми остана отзад, а аз продължих по пътеката сама (нито баща ми, нито втория ми баща, които обичам и ме обичат). Някъде по средата на пътя видях две малки сладки момиченца, облечени в бяла и розова рокля. Момиченцето в бялата рокля ми се стори познато, дори повече. Тя ме прегърна и аз нея, след което продължихме заедно по пътеката.
    Най-накрая стигнах до олтара (в съня ми нямах търпение), където видях красиво и добро на вид момче, което не познавах. Замислих се, в съня ми, че нещо не е наред. Но го харесах и продължих церемонията (всъщност не съм сигурна, че това беше причината). Когато вече се осмелих да погледна пейките пълни с хора, които пробиваха дупка в гърбът ми докато вървях по пътеката, там нямаше познати. Нямаше роднини, нямаше приятели. Церемонията приключи много бързо, без коктейл или някакво парти след. "Мъжът" ми ми каза: Отивам да гледам "име на филм" (много важен за него) с приятели, без да ме покани? Още повече, че това е първата ни брачна нощ.. Да не говорим, че се оказахме от 1 квартал, но не живеехме заедно?! Вървяхме с моята приятелка, по улицата пред моя блок, когато и споделях, колко отчаяна съм. И тя просто ме слушаше, когато реших, на другия ден да отида и да го попитам. Отидох в тях и го попитах, защо гледа филм на сватбения ни ден, с приятели, без мен. Той ми отговори, че си е мислил, че аз не искам, а за него този филм е много важен и ме покани за втората част, бяхме само двамата.

    Дори в съня ми, можех да кажа, че пред олтара той беше щастлив, а в апартамента, когато ме покани да остана, беше малко безразличен. И все пак, няма първа брачна нощ, няма меден месец? Какво означава този сън?

    Сън 2:
    Сънувах, че тръгвам с мъж, който в реалният живот е актьор, но в съня ми беше обикновен човек (или поне така мисля). Не е любимият ми актьор, не знам защо точно него сънувах, може би защото наскоро го гледах някъде? Както и да е. В съня ми давах всичко за него - душата ми, сърцето ми и тялото ми. Той също беше много влюбен в мен. Излизахме, после правехме секс до насита. Той идваше в нас, аз в тях. Нямахме търпение да се видим, не пускахме ръце когато бяхме заедно. И изведнъж от нищото, той не дойде когато трябваше да дойде. И аз, мисля че, отидох до тях и той ме отхвърли по някакъв начин, не грубо - безразлично. Не помня много добре, защото беше преди малко. Телефона ми звънна в 13h., когато аз сънувах, и не вдигнах, защото болезнено исках да продължа съня. Исках го, исках да си го върна, обичах го.

    Не съм сигурна дали сънят ми продължи. Алармата ми звънна към 15h. (за толкова я бях настройла, защото вчера се прибрах късно и знаех че няма шанс да стана по-рано) и ето ме сега, пиша тук, цялата притеснена от най-логичното ми обяснение за тези сънища (че всички мъже ще ме изоставят). Може би е цялото това "нямам среща или гадже за Св. Валентин" нещо. Но не мисля. Аз никога не съм имала гадже за Свети Валентин и мисля, че съм добре с това. Попринцип, не го считам за по-различен ден. Не държа особено на празниците. Освен това ще се събираме цялата компания и ще купонясваме в някоя дискотека или заведение(определено варианта, който предпочитам - наистина обичам да танцувам и не изпускам възможност) Може би, до края на деня, ще се сетя за още нещо от последният сън. А може би не. Но не ме бива в разделянето на елементите и тълкуването на сънища. Дори не съм сигурна, че е възможно да разделя елементите в последният сън. За това реших да пиша тук. Съжалявам, за разхвърляния текст и пунктуационните грешки - още съм сънена и мозъка ми отказва да функционира на по-горни нива.

    Надявам се да ми помогнете. Благодаря.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest