Sanovnik.bg»Форум»НЛО и извънземни»Извънземни строяли къщи на Луната?

Извънземни строяли къщи на Луната?

  • 11.02.12 08:03#1Светозар Г.Светозар Г.НовакРегистрация: 14.09.11Град: -Отговори: -Извънземни строяли къщи на Луната?Бившият ръководител на фотослужбата на лунната лаборатория на НАСА Кен Джонстън обещава да разкрие тайната на Луната, съобщи Нюзру.

    Специалистът твърди, че американците при кацането си на естествения спътник на Земята са открили там "древни руини с изкуствен произход" и неизвестна преди технология за управление на гравитацията. По този повод е насрочена специална пресконференция. Астронавтите направили снимки, които Джонстън трябвало да унищожи. Той обаче не го сторил, а правителството на САЩ, според неговите думи, пазело данните в тайна в продължение на 40 години.

    В разпространено във Вашингтон съобщение за пресконференцията се твърди още, че засекретената находка може да е причината за новата лунна "надпревара", в която се впускат сега САЩ, Русия, Япония, Китай и Индия. Джонстън казва, че, нарушавайки заповедта, тайно е запазил няколко снимки, които ще бъдат публикувани във Вашингтон. На 23 октомври Джонстън е бил изключен от средата на участниците в обществената програма за популяризиране на космическите изследвания на Лабораторията за реактивно движение на НАСА.
    Организатори на пресконференцията са Джонстън и Ричард Хогланд, един от авторите на книгата "Тъмната мисия - тайната история на НАСА". Те твърдят, че уволнението е следствие на постъпката на Джонстън, разказал за тайните снимки. Темата за тайните фотографии е засегната в книгата, която бе пусната в продажба в САЩ миналата седмица. Тя попадна в списъка на бестселърите на в. "Ню Йорк таймс", а сега е на 25-о място, предаде РИА "Новости".
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest