Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че се дава и че съм в църква

Сънувах, че се дава и че съм в църква

  • 19.01.12 01:34#1любомиралюбомираНовакРегистрация: 19.01.12Град: ПерникОтговори: -Сънувах, че се дава и че съм в църкваЗдравейте, сънувах странен сън и много мисля за него,но преди да ви го напиша искам само да вметна че преди няколко месеца ми откриха злокачествен тумор, оперираха ме и сега съм добре, но за в бъдеще лекарите не дават гаранция, че няма да се появи отново.

    След операцията сънувах че влизам в море, и започвам да се давя, видях до мен едно куче и то се давеше. Казах си: какво е това куче, вместо да гледам да се измъкна ако мога, сега и него трябва да вадя от водата.

    Успях и го спасих и него и мен- излязохме от водата.
    Преди няколко вечери сънувах друг сън: сънувах че съм в църква, но без икони. Беше много тъмно, а аз исках много да се помоля и да видя иконата която по някакъв начин знаех, че не е на стената а долу, в земята. Потърсих свещи , за да запаля и да видя какво има долу, а също и да се помоля, но не намерих нови, а само няколко стари и почти изгорели. Имаше и два кибрита, опитах да запаля една от тях но не можах. Накрая се отказах, помолих се от сърце за здраве, не можах да видя какво има долу и си излязох.

    Много ми е любопитно и ще съм благодарна ако някой разтълкува тези мои сънища!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest