Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Какво значи да сануваш ,че спиш на покрив

Какво значи да сануваш ,че спиш на покрив

  • 16.10.11 04:43#1arnaudovaarnaudovaНовакРегистрация: 16.10.11Град: -Отговори: 1Какво значи да сануваш ,че спиш на покривЗдравейте, напоследък се по често ме заинтригуват сънищата които сънувам непрекъснато, откакто се помня. Преди един месец сънувам, че спя на покрива на страшно висока сграда и над мен са наредени други хора, които също спят. Аз лежа буквално на перваза до улука и умирам от страх, че всеки момент ще падна?

    Все се каня да записвам сънищата си, но така или иначе до сега не съм го правила, но понякога те са толкова реални, че имам чувството, че живея два живота тук и там в съня. Сънувала съм избухване на вулкан и то много преди всички филми за вулкани да излезнат. Скоро сънувах как гледам от небето надолу и виждам родния си град потопен във вода, все едно след потопа и само три островчета се виждаха от него, а ние със сина ми гледаме отгоре като ангели.

    Един път сънувах голямо наводнение с кал и огромни бурни вълни и после на другия ден казаха за наводнението на остров мадейра като видях какви вълни идваха от планината се едно бяха снимали съня ми. След това ми се случиха големи неприятности, на които още търпя последиците. Изобщо сънувам ли голяма вода, море океан и вълни, направо изтръпвам, знам че ще става какавото ше става.

    Ако някой тълкува сънища мога да му пиша всеки път когато ми се присъни нешо интересно. Сънувала съм баба микоято почина преди 5 години и с която имах много дълбока връзка и много се обичахме. Сънувах я на нещо като оня свят, страшни катакомби, и там живеше с разни други баби и ми се оплакваше че и зимат телевизора и не и го дават.Там на това място се спуснах по едно въже, а жените спяха наблъскани на легла на два етажа. Беше ужасно! Сънувам често сина си, който е голям, но винаги го сънувам малък.

    Какво значи това?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest