Обсебване от Демон

  • 25.08.11 12:51#1kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64Обсебване от ДемонВ последно време все по-често се срещат истории по форумите за обсебвания,вмешателства, чуване на гласове или видения,усещане на чуждо присъствие. И за съжаление много от историите са истински. От доста време се интересувам от тези неща и правя проучвания по темата. Цялата работа се дължи на тава че сме в края на една Ера-на Водолея, която се характеризира с войни и агресия и началото на нова която ще бъде на любовта, науката и изкуството.През този период наричан от някой "Апокалипсиса" това е напълно естествено да има повишено ниво на агресия и вмешателства.

    Нашата земя и хората сме подвластни на много същества и създания които не са видими за очите ни и живеят в други измерения . А дали ги има тези измерения? Има Да, аз лично съм попадал в едно от тях след тежка кома.В тези измерения има война и бунтове през този период и ранените същества от тези измерения имат нужда от енергия и си я набавят от хората.

    Според Кабала съществуват 10 измерения /а май са повече/, които оформят дървото на Живота и още едно което е извън дървото и е бунището или ада. Там се изпращат душите на хора и духове които не стават за нищо или са извършвали доста престъпления и те продължават да живеят там. Там е вакум, няма жизнена енергия и няма живот, само мъка и болка. Някой същества са там от хиляди години, и понеже нашето измерение Малкут - Физическия свят е най-ниско и близо до това сметище, ние хората ставаме жертва на тези същества от ада,също и поради факта че сме най-слаби и безащитни и сме лесна плячка. Всичко се случва заради енергия, душите ни и в някой случаи за секс.

    Тези духове от ада са кухи, те нямат души и нямат и енергия, живеят в постоянна болка и страдание и нашата енергия и действа като упойка. Има начини за отваряне на портали към други измерения и точно по този начин те идват тук на земята и се докопват до душите ни. Притесняват ни, плашат ни, и смучат. Попадал съм на редица случаи през последната година на млади момичета пред самооубийство които, търсят помощ, чуват гласове, имат видения и какво ли не.

    Демоните съществуват и са опасни,вммъкват се в нас хората, искушават ни и живеят като паразити от нашата енергия, и повето не се и усещаме, и през този период обсебванията се увеличават и стават все повече хората пострадали от това, има и случаи които не са от демони а от други същества наречени Астрали - това е паралелното измерение на нашето или духовно копие на земята където живеят нашите Ангели-Хранители ако може така да се нарекът.В някой случай този проблем с вмешателства в съзнанието и живота на хора идва и от такива по злобни Астрали.А какво трябва да се прави ако заопчне да ви се случва нещо такова-усещате чуждо присъствие,почне да ви се пречуват разни работи или да ги виждате? Най-добре да се игнорират и да си мислите че това не е реално и така ви се струва,защото целта им е да установят контакт с вас-което води или до лудница или доопит за самоубийство в повечето случаи.
    На който сега му се случва ,да внимава мн. и да не бъде наивен и лекомислен.Хитри са и в началото са доброжелюбни и учтиви.

    Мога да пиша мн. по темата но ще стане мн. дълга. Е за сега толкова.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.08.11 06:20#2I believeI believeНовакРегистрация: 25.08.11Град: -Отговори: 37от: Обсебване от ДемонСпециално за теб разбрах, че си бил в кома и явно след това е започнало всичко. От разказа ти ми се струва, че или си имам доста лични преживявания с подобни същества или си чел и много литература.

    Искам да те питам, след като тези същества не са видими по принцип, смисъл, не всеки човек ги вижда, означава ли това, че те може да са навсякъде около нас, но ние просто не ги виждаме ?

    Също така, интересно ми е да опишеш как изглежда 1 демон и как изгледа един ангел, така да се каже, в сравнение с това как изгледа 1 дух.

    Аз съм от хората, които се интересуват по тази тема, но познавам себе си и психиката си и да кажем просто, че не бих желала доказателства от личен характер за да повярвам.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.09.11 12:57#3MiroMiroНовакРегистрация: 02.09.11Град: -Отговори: 10от: Обсебване от ДемонСъществуват проекции на различни енергийни форми в нашия свят от други измерения, а защитата от чужди енергии, които могат да измукват нашата енергия и да ни оставят без сили е силната аура. Аурата представлява електрично- магнитно поле, която електрична енергия се предава а магнитната привлича електричната,съответно хора с по-слаба магнитна енергия не могат да се защитят от по-силни магнитни полета и тяхната електрична енергия се изсмуква от тези паразити. Всеки може да засили своята защита на аурата. По този начин тези "демони" стават безсилни, както и енергийните вампири.ОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.11 09:25#4Петър СимеоновПетър СимеоновНовакРегистрация: 11.10.11Град: -Отговори: 2от: Обсебване от Демонkdon4ev :Цялата работа се дължи на тава, че сме в края на една Ера-на Водолея, която се характеризира с войни и агресия и началото на нова, която ще бъде на любовта, науката и изкуството.

    Не сме ли в момента в ерата на Рибите и следващата ера ще е тази на Водолея ? Но ако си заинтересован да научиш повече за идващата ера (която всъщност не идва) и хората, които я промотират може да погледнеш това филмче по тубата:
    http://www.youtube.com/watch?v=Mgtc_Dhnlr0
    Иначе мисля, че удари един много добър въпрос - ако някой има видения и чува гласове от същества, които се представят за добри и честни, не може де се твърди, че те са добри, могат просто да са лукави лъжци.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.11.11 07:11#5Мери-анМери-анНовакРегистрация: 12.11.11Град: -Отговори: 9от: Обсебване от ДемонЗдравейте. От известно време насам ми се струва, че някой се опитва и даже направо успява да влиза в енергийното ми пространство. Случиха ми се и продължават да ми се случват странни неща. Искам да попитам какъв е начина за да защитим аурата си и да се предпазим от чуждо вмешателство на енергийно ниво? Как може да се предпазим ?ОтговорОтговор с цитат
  • 14.11.11 04:23#6kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: Обсебване от ДемонВероятно е астрал или демон, може и да е от магия, но не се случва често. Може да усещаш присъствие, да виждаш сенки, да ти се появи чужда мисъл в главата или "Шепот-от отвъдното-ха-ха". Да ти се смени цветоусещането за света, не се притеснявай, случва се на много хора. Спасението е пречистване на енергийното поле и специални ритуали за защита. Може и екзорсизъм, но трудно може да намериш такъв. Ако имаш повече въпроси, ми пиши на емейл: aspekt1@abv.bg. ОтговорОтговор с цитат
  • 14.11.11 08:16#7Мери-анМери-анНовакРегистрация: 12.11.11Град: -Отговори: 9от: Обсебване от ДемонА не може ли човек сам да се справи с такива неща ? Това, което се случва определено не е нормално, от някъде е дошло и би трябвало човек сам да може да си помогне. Иначе какво става - започва едно ходене с разни ритуали, много страшно ми звучи. Може ли нещо повече да кажеш по този въпрос ?ОтговорОтговор с цитат
  • 24.11.11 07:59#8kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: Обсебване от ДемонАко ми се развали зъб не може ли сам да си го оправя, за какво да ходя на зъболекар. И твоя въпрос е такъв, не е толкова просто, трябва да познаваш естеството на нещата и да имаш опит. Има енерготерапевти, но повечето са шарлатани за пари. Това може да доведе при някой до лудост и лошото е, че ако човек потърси психологическа помощ му лепват шизофрения и го сбъркват с хапчета. Трябва ти опитен Маг или екстрасенс и аз мога до някъде да ти помогна, ако е по-лек случая. Това са енергийни същества, които живеят в под-съзнанието ти/не ги осъзнбаваш но са там/ и се хранят с енергията на душата ти.
    Тук е добре да повдигнем въпроса как да се справим с ткива. Аз лично го правя с комбинация от самохипноза и медитация, да навлезна съзнателно на по-ниски нива на съзнанието и на техните честоти, когато са там ги виждам и премахвам. За незапознатите да проясня, че съзнанието работи на няколко скорости Тета, Алфа, Бета и колкото по сме забързани, толкова по-малко съзнателни сме и сме по-уязвими.
    Не сме ли в момента в ерата на Рибите и следващата ера ще е тази на Водолея ? Прав си ,правописна грешка-спях като го писах. Тук има едно яко клипче по темата, за съжаление това, което се вижда е истина http://www.youtube.com/watch?v=tmXns3kSnic&feature=player_embedded, дано да не ви се случи.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.12.11 11:56#9IliqnIliqnНовакРегистрация: 26.11.11Град: -Отговори: 5от: Обсебване от Демононя ден баба ми Пена се всели у мен.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.12.11 06:29#10kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: Обсебване от ДемонМи що я пускаш.ОтговорОтговор с цитат
  • 11.01.12 05:54#11Mirela StoichevaMirela StoichevaНовакРегистрация: 10.01.12Град: СливенОтговори: 5от: Обсебване от ДемонВиждам,че си човек който общува с духове и такива.Едно нещо ме притеснява и искам да го кажа на някой който разбира от тези неща.Значи проблемът ми е следния:
    Преди 7-8 години започна да ми става много студено.Това се случва всяка вечер в периода 23:30-00:30 часа.Става ми адски студено,не мога да се стопля по никакъв начин и стане ли 00:31 и всичко отминава.Чела съм че във 00:00 излизат духовете от подземния свят на нашия и за да отворят портал към нашия свят използват енергията на хората,но някои не усещат, а други ги заболява глава,получават световъртеж или.. им става много студено.
    Понякога имам чувството че някой ме наблюдава втренчено и ми става едно такова гадно.А на селото ми,къщата ни е на два етажа и когато се кача на втория етаж сама и имам постоянното чувство че някой ме гледа втренчено и всеки момент ще ме нападне,но там няма никой.
    Четох също,че домашните любимци като кучета и котки усещат когато има дух във стаята.Обикновено се стряскали,настръхвали,но не издавали и звук и обикновено излизали от стаята с подвита опашка.Аз имам куче /пинчер/ и сега докато ти пиша това ми е адски студено,не мога да се стопля,а до преди десет минути ми нямаше нищо и кучето беше зад мен,спеше на стола,а изведнъж ми стана много студено,а кучето настръхна и излезе от стаята без да издаде и звук.
    Можеш ли да ми помогнеш,да ми кажеш на какво се дължи този студ който ме обзема в точния час 23:30-00:30?Винаги тогава ми става студено.Стане ли точно 23:30 още на 2-рата секунда ми става студено,а мине ли 00:30 и стане 00:31 всичко минава все едно не е било,и така вече 7-8 години. :x:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.13 06:09#12mariamariaНовакРегистрация: 21.01.13Град: Голяма долинаОтговори: 39от: Обсебване от Демоназ мога да ти опиша как изглежда един дух ако искаш по скайп да си пишем си го дай ОтговорОтговор с цитат
  • 29.12.17 12:28#13Потребител#203858Потребител#203858НовакРегистрация: 29.12.17Град: -Отговори: 2от: Обсебване от Демонпърво е водолея после са рибите ОтговорОтговор с цитат
  • 29.12.17 12:31#14Потребител#203858Потребител#203858НовакРегистрация: 29.12.17Град: -Отговори: 2от: Обсебване от Демонпърво е водолей после
    са рибите
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest