Как да привлечем богатството в дома си

Как да привлечем богатството в дома си

0

За да привлечете богатството в дома си, специалисти по фън шуй препоръчват поне два пъти годишно да пренареждате дрехите си. Изхвърлете дрехи, които не сте носили повече от една година.

1

Яйце във Вода за Лоша Енергия

Яйце във Вода за Лоша Енергия, интересни материали и неразгадани феномерни. Полезна информация и лични истории за Яйце във Вода за Лоша Енергия в портала. Всичко за Яйце във Вода за Лоша Енергия на едно място.
Яйце във Вода за Лоша Енергия - Защита срещу лоша енергия

Защита срещу лоша енергия

10.04.201218148158

Обикновено лошата енергия ни кара да се чувстваме изтощени и изчерпани емоционално и енергиийно, или нападнати от нечие негативно излъчване спрямо нас. Ето няколко идеи с какво да си помогнем.

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Предмети-вампири

Предмети-вампири

11.01.2012912545

Светът ни е пронизан от много енергии, които не могат да бъдат видени. Много предмети имат собствена енергия, която влияе върху човека и върху пространството. Има предмети-вампири.

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Гадаене с яйце

Гадаене с яйце

24.08.2013320102

Гадаенето с яйце е метод, известен от древни времена. Яйцето носи силна символика, която се е запазила в световните религии и вярвания.

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Кои предмети в дома гонят късмета

Кои предмети в дома гонят късмета

01.11.201212135424

Снимките на хора, с които сте били приятели, но след това сте се скарали и не си говорите от години, не е необходимо да стоят в дома ви, тъй като привличат негативна енергия.

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Как да се предпазваме от уроки

Как да се предпазваме от уроки

30.08.2013220608

Уроките се предизвикват от лош поглед, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно.

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Предмети, които гонят тъмните сили

Предмети, които гонят тъмните сили

03.08.2013829200

Съществува идея, според която тъмните сили идват от друга вселена на изкривена, озарена енергия. Те съществуват, черпейки сила от енергийното пространство, което хората замърсяват чрез негативни емоции

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Как да разберем, че сме урочасани

Как да разберем, че сме урочасани

16.03.20113186650

Ако сте станали жертва на урочасване, ще усетите това по факта, че нещастията се стоварват на главата ви, животът губи смисъла си и сте постоянно изнервени. Яйце и черна котка откриват урочасването.

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Съществува ли родовата магия и проклятие

Съществува ли родовата магия и проклятие

11.03.20121722427

Родовото проклятие е най-опасното заклинание, което се премахва трудно и може да се предава от поколение на поколение, носейки само злини.

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Магията на дъждовната вода

Магията на дъждовната вода

05.02.2012313640

От векове хората са знаели, че дъждовната вода има специални магически свойства. Водата, събрана между 6 и 7 часа сутринта помага за успех в работата, дарява с нови позитивни идеи.

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Как да направим магия за любов?

Как да направим магия за любов?

10.01.201535213

Заклинанията за любов се срещат почти във всички древни митологии и вярвания. Те влизат в графата на белите магии, тъй като се правят с чисто сърце и добра енергия.

Яйце във Вода за Лоша Енергия - Как да си направим светена вода

Как да си направим светена вода

29.05.2012016238

Най-разпространеният начин да си направите светена вода е да вземете светена вода от открит водоем. Два пъти годишно водата в откритите водоеми става светена.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Яйце във Вода за Лоша Енергия - сънища, лични разкази и текстове. Авторски материали за Яйце във Вода за Лоша Енергия в съновника - твоето място за сънища и мистерии в България. Имаш въпроси относно Яйце във Вода за Лоша Енергия? Пиши ни от формуляра за контакт. Всичко за Яйце във Вода за Лоша Енергия на едно място.