6 202 Статии,9 554 Сънища,5 305 Истории
Червен конец против уроки

Червен конец против уроки

0

Според много вярвания, червеният конец се връзва, за да предпази от уроки и зли очи. Вържете си червен конец, дори и да не ви помогне, то и със сигурност няма да ви навреди.

1

Червено Конче Против Уроки

Червено Конче Против Уроки, факти и необясними загадки. Онлайн информация и изповеди за Червено Конче Против Уроки в портала. Всичко за Червено Конче Против Уроки в Sanovnik.bg.

Популярни

Червено Конче Против Уроки - Сини мъниста против уроки

Сини мъниста против уроки

11.02.2011417487

Муска от сини мъниста предпазва от всякакъв вид уроки. Как и от какво да си направим муски, къде да ги поставим, за да предпазват от уроки.

Червено Конче Против Уроки - Български владици анатемосаха червения конец за ръка

Български владици анатемосаха червения конец за ръка

29.10.201402975

Български владици се възпротивиха на традицията православни християни да си връзват червен конец на ръката против уроки. Митрополитите дори поискаха това да бъде осъдено от Светия синод като езически ритуал.

Червено Конче Против Уроки - Разлееш ли кафе, очаквай щастие

Разлееш ли кафе, очаквай щастие

02.05.2014125055

Хората по света вярват в различни знамения и поличби. Според ливанците например разлятото кафе в дома е предвестник на голямо щастие, успех и късмет.

Червено Конче Против Уроки - Уроки

Уроки

01.03.2013015179

Евреите казват кайн айнорах - да не ти е уроки, всеки път, когато похвалят или изтъкнат някого, заради неговите късмет и щастие. Заклинанието се използва от огромен брой хора вече четири хиляди години. Може би наистина е ефикасно.

Червено Конче Против Уроки - Как да се предпазваме от уроки

Как да се предпазваме от уроки

30.08.2013221076

Уроките се предизвикват от лош поглед, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно.

Червено Конче Против Уроки - Древните български ритуали

Древните български ритуали

30.09.201322384

Един от най-популярните ритуали в България е леенето на куршум против страх. Според установения обичай уплашеният трябва да намери гърмян куршум, да го сложи под възглавницата си и една нощ да преспи над него.

Червено Конче Против Уроки - Ритуали за късмет

Ритуали за късмет

20.04.2012539281

Днес все повече търсим ритуали и практики, с които да увеличим благосъстоянието и успеха си. Вярваме, че определени действия и амулети могат да предизвикат късмет в живота ни.

Червено Конче Против Уроки - Дървени талисмани за късмет

Дървени талисмани за късмет

23.03.201108074

Ромбовидна брошка от липа улеснява общуването с хората, а Девите стават по-здрави, ако носят плочка от липа върху бяло шнурче. От дъб се прави талисман за късмет.

Червено Конче Против Уроки - Цветята имат магически сили при любовните магии

Цветята имат магически сили при любовните магии

10.02.2011514397

Цветята имат магически сили при любовните магии. Най-могъщият помощник за печелене на любов е розата. Кое цвете за каква магия или суеверие служи. Здравец, Мушкато, Син ирис и Момина сълза

Червено Конче Против Уроки - Бижутата пазят притежателите си от уроки

Бижутата пазят притежателите си от уроки

17.03.2010016780

Бижутата пазят притежателките си от уроки, магии, болести и лоши навици, твърдят експерти по скъпоценни камъни. Кои камъни от какво предпазват. Какви камъни подхождат на благородни метали.

Червено Конче Против Уроки - Родовото проклятие е най-страшната черна магия

Родовото проклятие е най-страшната черна магия

09.06.20101442977

Много биоенерготерапевти смятат, че родовото проклятие е най-страшната черна магия. Ако не се изчисти навреме, тя преминава от нас на децата ни. Много магьосници използват силите си в тази насока.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Червено Конче Против Уроки - споделяне на сънища, споделени разкази и теми. Нови материали за Червено Конче Против Уроки в Съновник.бг - твоето място за сънища и загадки в България. Имаш коментари относно Червено Конче Против Уроки? Свържи се с нас от формуляра за контакт. Любопитно за Червено Конче Против Уроки под един покрив.