Суеверия, ако ти трепери окото

Суеверия, ако ти трепери окото

2

Според суеверията ако ти трепери лявото око, в скоро време ще се случи нещо неприятно, което ще те накара да плачеш дълго и безутешно.

1

Трептене на Лявото око

Трептене на Лявото око, интересни статии и необясними феномерни. Любопитна информация и лични истории за Трептене на Лявото око в сайта. Всичко за Трептене на Лявото око на едно място.
Трептене на Лявото око - Лявото или дясното полукълбо на мозъка доминира?

Лявото или дясното полукълбо на мозъка доминира?

13.07.2013112205

Експериментите с хора, на които мозъкът им е бил разрязан. Такава операция се извършва при епилептиците, за да се намалят пристъпите. Връзка между левичарите и двете полукълба на мозъка.

Трептене на Лявото око - Суеверия, ако ти горят ушите

Суеверия, ако ти горят ушите

18.05.2013525796

Ако ти горят ушите, това е свързано с много суеверия, които според доста хора са верни. Най-разпространеното суеверие е, че ако ти горят ушите, някой говори за теб.

Трептене на Лявото око - Бенките показват характера

Бенките показват характера

13.11.20101745621

По разположението на бенките може да се тълкува човешкият характер и съдба. Приема се, че колкото е по-голяма бенката, толкова е по-важна ролята.

Трептене на Лявото око - Левичарите виждат света различен

Левичарите виждат света различен

13.09.2010197447

Левичарите виждат света по различен начин от хората, които използват активно дясната си ръка. Левичарите са по-податливи на алергии и депресии и по-често получават травми.

Трептене на Лявото око - Феноменът Рейнмен

Феноменът Рейнмен

26.08.201213248

Ким Пик - един от най-загадъчните хора на планетата. Страдал от аутизъм, но притежавал феноменални способности. Той е прототипът на изиграния от Дъстин Хофман герой от знаменития филм Рейнмен.

Трептене на Лявото око - Какво означава, ако изгубиш обеца

Какво означава, ако изгубиш обеца

30.08.2012013255

За да изгубите обецата си от лявото си ухо, върху вас се е трупала отрицателна енергия в продължение на дълъг период от време. За да ви предпази, обецата е поела тази енергия и е паднала от ухото ви.

Трептене на Лявото око - Суеверията, от които не можем да се отървем

Суеверията, от които не можем да се отървем

26.04.201303776

Има суеверия, залегнали толкова дълбоко в нашите представи и ежедневие, че даже въобще не ги забелязваме. Често изпълняваме тези свещени ритуали, без дори да се замислим за причината да го правим.

Трептене на Лявото око - Какво значи, ако ти горят ушите?

Какво значи, ако ти горят ушите?

18.06.2013212984

Суеверията са се срастнали с нашето ежедневие от незапомнени времена. Суеверието е убеждение или представа, възникнало от опита да се разбере неразбираемото.

Трептене на Лявото око - Откриха скелети на булка и бебе при разкопки

Откриха скелети на булка и бебе при разкопки

12.07.201401106

Археолози откриха скелети на булка и бебе при разкопки в Перник. Все още не може да се установи дали бебето е било новородено или не е било родено, когато е починало.

Трептене на Лявото око - Сол през лявото рамо

Сол през лявото рамо

04.03.2013330080

В миналото солта била много рядка, скъпа и трудна за добиване. Тези исторически обстоятелства обясняват много от суеверията, свързани с нея. Когато пристигнел чужденец, за добре дошъл му се поднасяла така ценената сол.

Трептене на Лявото око - Учени регистрираха звездотресение

Учени регистрираха звездотресение

24.10.20140866

Уникално космическо явление беше забелязано от американски учени. Специалистите са регистрирали звездотресение (starquake) на магнетар, съобщават от НАСА.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Трептене на Лявото око - споделяне на сънища, потребителски истории и текстове. Полезни материали за Трептене на Лявото око в съновника - сайт за сънища и мистерии в България. Имаш въпроси на тема Трептене на Лявото око? Пиши ни от формуляра за контакт. Любопитно за Трептене на Лявото око под един покрив.