6 202 Статии,9 554 Сънища,5 305 Истории
Пречистване на дома от негативна енергия

Пречистване на дома от негативна енергия

5

Лесно ще усетите, че в дома ви има негативна енергия, ако напоследък се карате без поводи с близките си и се чувствате зле в момента, в който прекрачите прага на дома си.

1

Негативна Енергия в Дома

Негативна Енергия в Дома, интересни статии и необясними загадки. Полезна информация и лични истории за Негативна Енергия в Дома в сайта. Всичко за Негативна Енергия в Дома в Sanovnik.bg.

Популярни

Негативна Енергия в Дома - Кои предмети в дома гонят късмета

Кои предмети в дома гонят късмета

01.11.201212139673

Снимките на хора, с които сте били приятели, но след това сте се скарали и не си говорите от години, не е необходимо да стоят в дома ви, тъй като привличат негативна енергия.

Негативна Енергия в Дома - Как да привлечем богатството в дома си

Как да привлечем богатството в дома си

11.09.2011034675

За да привлечете богатството в дома си, специалисти по фън шуй препоръчват поне два пъти годишно да пренареждате дрехите си. Изхвърлете дрехи, които не сте носили повече от една година.

Негативна Енергия в Дома - Как да се предпазим от негативна енергия

Как да се предпазим от негативна енергия

03.03.2012628479

Негативната енергия ни заобикаля отвсякъде. Пазете се от нея и от хората, които я носят. Депресията може да ни погълне без дори да се усетим.

Негативна Енергия в Дома - Изчистете негативите от дома си

Изчистете негативите от дома си

04.10.2011024966

За да изчистите негативната енергия от дома си, почистете го до блясък и след това отворете всички врати и прозорци, скрийте снимките, които ви депресират, и напръскайте навсякъде с вода.

Негативна Енергия в Дома - Предмети, които гонят тъмните сили

Предмети, които гонят тъмните сили

03.08.2013829718

Съществува идея, според която тъмните сили идват от друга вселена на изкривена, озарена енергия. Те съществуват, черпейки сила от енергийното пространство, което хората замърсяват чрез негативни емоции

Негативна Енергия в Дома - Полезни магически съвети

Полезни магически съвети

06.10.2012314417

Малките деца не трябва да спят в една стая със стари хора. Още по-силна е забраната за спане в едно легло със стари хора. Децата отдават мощно младата си енергия и получават тази на старите хора.

Негативна Енергия в Дома - Народни поверия и фън-шуй обяснения за тях

Народни поверия и фън-шуй обяснения за тях

08.03.201159993

Много народни поверия имат фън-шуй обяснение. Така например счупеното огледало, което според поверието носи седем години нещастна любов, носи лош късмет като всеки счупен предмет.

Негативна Енергия в Дома - Пречистване на дома с огън и вода

Пречистване на дома с огън и вода

02.10.2012438990

За да изчистите дома си от негативни енергии, съществуват проверени методи. Добре е да приложите някой от тях, ако в дома ви постоянно всички се карат помежду си и цари напрежение.

Негативна Енергия в Дома - Как да измерим негативната енергия в себе си

Как да измерим негативната енергия в себе си

05.11.20131328759

Според един от вселенските закони подобието привлича подобие, което означава, че положителните хора привличат положителна енергия, а негативните хора – негативна енергия.

Негативна Енергия в Дома - Как да се предпазваме от уроки

Как да се предпазваме от уроки

30.08.2013221083

Уроките се предизвикват от лош поглед, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно.

Негативна Енергия в Дома - Котката изпива негативната енергия

Котката изпива негативната енергия

26.06.20111518209

Котката играе ролята на енергийна прахосмукачка на дома. Котките са животни, което проявява изключителен характер в любовта си. Те ще предизвикат любов, ще ви успокоят, когато сте нервни.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Негативна Енергия в Дома - интерпретация на сънища, потребителски разкази и теми. Избрани материали за Негативна Енергия в Дома в съновника - сайт за сънища и загадки в България. Имаш коментари на тема Негативна Енергия в Дома? Обърни се към нас от формуляра за контакт. Всичко за Негативна Енергия в Дома под един покрив.