Сини мъниста против уроки

Сини мъниста против уроки

4

Муска от сини мъниста предпазва от всякакъв вид уроки. Как и от какво да си направим муски, къде да ги поставим, за да предпазват от уроки.

1

Молитва Против Уроки

Молитва Против Уроки, материали и неразгадани загадки. Актуална информация и лични истории за Молитва Против Уроки в Съновник.бг. Всичко за Молитва Против Уроки под една стреха.
Молитва Против Уроки - Български владици анатемосаха червения конец за ръка

Български владици анатемосаха червения конец за ръка

29.10.201402760

Български владици се възпротивиха на традицията православни християни да си връзват червен конец на ръката против уроки. Митрополитите дори поискаха това да бъде осъдено от Светия синод като езически ритуал.

Молитва Против Уроки - Разлееш ли кафе, очаквай щастие

Разлееш ли кафе, очаквай щастие

02.05.2014124422

Хората по света вярват в различни знамения и поличби. Според ливанците например разлятото кафе в дома е предвестник на голямо щастие, успех и късмет.

Молитва Против Уроки - Червен конец против уроки

Червен конец против уроки

26.02.2012044932

Според много вярвания, червеният конец се връзва, за да предпази от уроки и зли очи. Вържете си червен конец, дори и да не ви помогне, то и със сигурност няма да ви навреди.

Молитва Против Уроки - Уроки

Уроки

01.03.2013014812

Евреите казват кайн айнорах - да не ти е уроки, всеки път, когато похвалят или изтъкнат някого, заради неговите късмет и щастие. Заклинанието се използва от огромен брой хора вече четири хиляди години. Може би наистина е ефикасно.

Молитва Против Уроки - Уроки и урочасване при деца

Уроки и урочасване при деца

20.12.2012210316

Когато говори за уроки и урочасване, П. Димков уточнява, че най-податливи на това подло хипнотизиране са децата или хората със слаба воля.

Молитва Против Уроки - Ритуали за късмет

Ритуали за късмет

20.04.2012538412

Днес все повече търсим ритуали и практики, с които да увеличим благосъстоянието и успеха си. Вярваме, че определени действия и амулети могат да предизвикат късмет в живота ни.

Молитва Против Уроки - Как да се предпазваме от уроки

Как да се предпазваме от уроки

30.08.2013220611

Уроките се предизвикват от лош поглед, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно.

Молитва Против Уроки - Чудо! Молитви в Мозамбик лекуват глухи

Чудо! Молитви в Мозамбик лекуват глухи

07.08.201005537

На чудото на молитвите се натъкнаха лекари, учени и професии по религия в Мозамбик. Непосредствената и застъпническа молитва, тази, която се извършва от близо, лекува глухота и слепота.

Молитва Против Уроки - Силата на молитвите

Силата на молитвите

06.07.2013523812

Самият акт на молитвата е доказателство за вярата ни в божествения ред и в значението на собственото ни съществование. Тя изразява вярата ни в живота и в житейските правила.

Молитва Против Уроки - Милиони се молят днес, в световния ден на молитвата

Милиони се молят днес, в световния ден на молитвата

11.05.201511186

11 май в календара се отбелязва като ден на молитвата и поради тази причина милиони християни по света ще се обърнат с обща молитва към Бог за здраве, мир, любов, благоденствие и доброта.

Молитва Против Уроки - Бижутата пазят притежателите си от уроки

Бижутата пазят притежателите си от уроки

17.03.2010016609

Бижутата пазят притежателките си от уроки, магии, болести и лоши навици, твърдят експерти по скъпоценни камъни. Кои камъни от какво предпазват. Какви камъни подхождат на благородни метали.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Молитва Против Уроки - тълкуване на сънища, лични разкази и теми. Избрани материали за Молитва Против Уроки в съновника - портал за сънища и феномени в България. Имаш предложения на тема Молитва Против Уроки? Обърни се към нас от формуляра за контакт. Актуално за Молитва Против Уроки в един сайт.