Лечебната сила на камъните и кристалите

Лечебната сила на камъните и кристалите

1

Отдавна е известно, че скъпоценните и полускъпоценните камъни, попили в себе си многовековната сила на земята, енергията на Космоса, лечебната сила на чистата вода, оказват въздействие върху човека.

1
Лечебната Сила на Водата, интересни факти и необясними мистерии. Онлайн информация и изповеди за Лечебната Сила на Водата в Съновник.бг. Всичко за Лечебната Сила на Водата в Sanovnik.bg.
Лечебната Сила на Водата - Може ли човек да ходи по вода

Може ли човек да ходи по вода

19.07.201015717

От векове хората търсят начини да ходят по повърхността на водата като Исус Христос. Първият изобретател на обувки за ходене по вода е Леонардо Да Винчи.

Лечебната Сила на Водата - Легендите и енергийната магия на Кръстова гора

Легендите и енергийната магия на Кръстова гора

14.09.201435295

Кръстовата гора е едно от най-мистичните места в нашата страна. Според легендите на това място е скрит част от кръста, на който е бил разпнат Исус Христос, но никой не знае точното му местоположение.

Лечебната Сила на Водата - Могат ли водата и токът да лекуват

Могат ли водата и токът да лекуват

13.09.201326874

Петър Дънов е основател на бялото братство или т. нар. езотерично християнство. Освен философските си възгледи, той ни завещава и конкретни насоки за поддържане на добро физическо и психическо здраве.

Лечебната Сила на Водата - Лековитата вода на манастира Свети Атанасий

Лековитата вода на манастира Свети Атанасий

02.02.201319669

Предания разказват, че лечебните свойстава на водата са били открити още от траките. Сакати прохождали, жени зачевали, слепи проглеждали, след като пили от водата.

Лечебната Сила на Водата - Как се прави светена вода

Как се прави светена вода

23.03.2012713122

В много религии светената вода се използва за пречистване, благославяне и защита от злото. Тя обикновено се освещава от свещеник или човек на подобна позиция в църквата.

Лечебната Сила на Водата - Сънища за вода

Сънища за вода

07.04.2014512838

Водата в съня е признак за обновяване. Вълните насън предвещават успехи в работата, ако са леки. Ако са бурни, това предвещава сериозна грешка от ваша страна.

Лечебната Сила на Водата - Кой краде енергията ни

Кой краде енергията ни

14.08.2011214964

Енергията ни крадат не само енергийни вампири, но също така изкуствената светлина, мъртвата вода, приготвената в микровълнова фурна храна и мобилните телефони.

Лечебната Сила на Водата - Червен конец против уроки

Червен конец против уроки

26.02.2012044866

Според много вярвания, червеният конец се връзва, за да предпази от уроки и зли очи. Вържете си червен конец, дори и да не ви помогне, то и със сигурност няма да ви навреди.

Лечебната Сила на Водата - Родовото проклятие е най-страшната черна магия

Родовото проклятие е най-страшната черна магия

09.06.20101442468

Много биоенерготерапевти смятат, че родовото проклятие е най-страшната черна магия. Ако не се изчисти навреме, тя преминава от нас на децата ни. Много магьосници използват силите си в тази насока.

Лечебната Сила на Водата - Бабините суеверия, свързани с водата

Бабините суеверия, свързани с водата

18.11.201436751

В българските традиции са завещани няколко суеверия от бабите и дядовците ни, свързани с водата, които всеки от нас волно или неволно спазва, за да се предпази от лош късмет.

Лечебната Сила на Водата - Заредената с камъни вода е чудодейна

Заредената с камъни вода е чудодейна

28.07.201205821

Благотворно въздействие върху човека оказва вода, заредена с информацията и енергията на минералите. За да получим от камъка неговата сила, трябва да го сложим във вода на слънце, точно по изгрев.

Лечебната Сила на Водата - Тайните на водата

Тайните на водата

18.10.201117795

Горещата вода замръзва по-добре. Всяка снежинка има шест абсолютно еднакви части, които благодарение на своя синхрон създават идеална хексагонална симетрия.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Лечебната Сила на Водата - интерпретация на сънища, споделени разкази и статии. Авторски материали за Лечебната Сила на Водата в Съновник.бг - портал за сънища и загадки в България. Имаш предложения относно Лечебната Сила на Водата? Обърни се към нас от формуляра за контакт. Всичко за Лечебната Сила на Водата под един покрив.