6 202 Статии,9 554 Сънища,5 305 Истории
Кога сънуваме починалите ни близки

Кога сънуваме починалите ни близки

27

Сънищата, които ни спохождат всяка нощ са ирационален израз на нашите емоции и това всъщност са посланията, които нашето подсъзнание ни изпраща.

1

Кога Сънуваме Починали Близки

Кога Сънуваме Починали Близки, интересни материали и необясними истории. Полезна информация и изповеди за Кога Сънуваме Починали Близки в портала. Всичко за Кога Сънуваме Починали Близки под една стреха.

Популярни

Кога Сънуваме Починали Близки - Сънища за починали близки

Сънища за починали близки

31.01.2013013472

В съня ви могат да ви посетят ваши починали близки. Често такива сънища са утеха, тъй като в тях можете отново да контактувате с хората, които сте обичали.

Кога Сънуваме Починали Близки - Сънищата са общуване с Висши светове

Сънищата са общуване с Висши светове

30.11.2012116327

Според много хора, които вярват в окултното, сънищата не са нищо друго, освен начин за общуване с Висши светове. Според някои древни вярвания, чрез сънищата достигаме до места, достъпни само за душата.

Кога Сънуваме Починали Близки - На Черешова задушница Господ прибира душите

На Черешова задушница Господ прибира душите

11.06.201148777

Днес е Черешова задушица! След Великден входът на Царството небесно, е отворен. На днешния ден Църквата се моли през него да влязат вярващите и праведни починали.

Кога Сънуваме Починали Близки - Сънуваме основно страховете и желанията си

Сънуваме основно страховете и желанията си

04.02.201512873

Изследванията на психоанализата са стигнали до заключението, че хората сънуват предимно това, от което се страхуват или което искат най-силно. В съня обаче тези емоции са представени чрез езика на символа.

Кога Сънуваме Починали Близки - Сънища за смърт

Сънища за смърт

19.03.2012117708

Ако в съня си чуете гласа на мъртъв близък, това е знак за лоши новини. Ако насън говорите с мъртъв близък роднина, това е знак, че в работата си не трябва да взимате необмислени решения.

Кога Сънуваме Починали Близки - Медиумите - канали за комуникация с духове

Медиумите - канали за комуникация с духове

07.02.201106048

Медиумите изграждат канали за комуникация с духовете обикновено на починали близки. В състояние на транс, както при Едгар Кейси, духът използва органите на медиума, за да говори с близките си.

Кога Сънуваме Починали Близки - Сънища за мъртъвци

Сънища за мъртъвци

06.06.2012610825

Ако в съня си покривате очите на покойник с монети, трябва да се пазите от врагове, които ще ви навредят финансово. Ако слагате монета само на едното око, ще си възвърнете скоро част от финансовите загуби.

Кога Сънуваме Починали Близки - Компютърът намалява срещите с починали близки насън

Компютърът намалява срещите с починали близки насън

03.04.201448851

Честото висене пред компютъра и телевизора пречи на нормалния сън. Това води до нарушения в съня и пречи да се видите с починалите си близки, които се опитват да ви кажат нещо.

Кога Сънуваме Починали Близки - Черешова задушница е, вратите на Рая се отварят

Черешова задушница е, вратите на Рая се отварят

30.05.201501010

В съботата преди Петдесетница православният свят отбелязва Черешова задушница. Вярва се, че на този ден вратите на Рая се отварят, за да посрещнат душите на починалите ни близки.

Кога Сънуваме Починали Близки - Кошмарите са... полезни

Кошмарите са... полезни

25.11.2009010863

Когато сънуваме кошмари, се отърваваме от ненужната информация, която сме натрупали през деня. В паметта има прекалено свободно пространство и мозъкът чисти през нощта това, което е маловажно.

Кога Сънуваме Починали Близки - Осъзнатите сънища

Осъзнатите сънища

25.04.2014116053

Осъзнатите сънища са тези, в които знаем, че сънуваме. Това обикновено се случва рано сутрин, когато мисълта е най-бистра и бърза.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Кога Сънуваме Починали Близки - тълкуване на сънища, лични разкази и материали. Любопитни материали за Кога Сънуваме Починали Близки в Съновник.бг - твоето място за сънища и феномени в България. Имаш коментари относно Кога Сънуваме Починали Близки? Свържи се с нас от формуляра за контакт. Всичко за Кога Сънуваме Починали Близки в един сайт.