И сами можем да си гледаме на кафе

И сами можем да си гледаме на кафе

1

Всеки може да се научи сам да си гледа на кафе, за да си помогне в труден момент. Какво вещаят фигурите в чашата. Кое е нещастното място за гледащия си.

1

Гледане на Кафе Символи

Гледане на Кафе Символи, материали и необясними мистерии. Полезна информация и споделени истории за Гледане на Кафе Символи в Съновник.бг. Всичко за Гледане на Кафе Символи в Sanovnik.bg.
Гледане на Кафе Символи - Гледането на кафе – как да предскажем съдбата

Гледането на кафе – как да предскажем съдбата

23.12.2010026290

Знаете ли, че във вашата чаша кафе има знаци, които разкриват бъдещето ви? Вижте как се гледа на кафе и някои знаци използвани при предсказанията с кафе или т. н. тасеография.

Гледане на Кафе Символи - Точният ритуал за гледане на кафе

Точният ритуал за гледане на кафе

05.08.2013120215

Гледането на кафе е древен ритуал, който според някои хипотези води своето начало от Етиопия, а от там арабските търговци го пренасят в Европа.

Гледане на Кафе Символи - Урок по гледане на кафе

Урок по гледане на кафе

10.01.201307177

Стига да има въображение, всеки може да разчита фигурите, които се различават по чашата. Нека не забравяме, че гледането на кафе трябва да си остане по-скоро забавление, отколкото неопровержима информация, на която да вярваме безпрекословно.

Гледане на Кафе Символи - Нетрадиционни гадания

Нетрадиционни гадания

09.08.201319404

По света обикалят различни методи, с които да погледнем в бъдещето. Ако вече сте опитали всички традиционни и известни начини за предсказания, тук ще ви предложим и някои широко

Гледане на Кафе Символи - Кафето предизвиква халюцинации

Кафето предизвиква халюцинации

22.10.200923582

Консумация на кафе в големи количества може да навреди на тялото и да причини халюцинации. Голямата дневна доза кофеин стимулира производството на хормона кортизол, наричан още хормон на стреса.

Гледане на Кафе Символи - Суеверия с кафе

Суеверия с кафе

19.04.2013014233

Суеверни ли сте? Не се притеснявайте - много хора са. Дори любителите на кафе имат своя дял от суеверните вярвания. Ето някои от най-често срещаните суеверия, свързани с кафето.

Гледане на Кафе Символи - Гледане с пръстен

Гледане с пръстен

20.07.201405509

Гледането с пръстен се практикува от древни времена. Този ритуал изисква знания и подготовка. Най-добрият ден за гледане с пръстен е петък, а в понеделник не се гледа.

Гледане на Кафе Символи - Хиромантията или гледане по формата и линиите на ръката

Хиромантията или гледане по формата и линиите на ръката

22.01.2011013887

Хиромантията или гледането по формата и линиите на ръката представлява интерес за древните цивилизации още от каменната епоха.

Гледане на Кафе Символи - Любимото ви кафе показва характера ви

Любимото ви кафе показва характера ви

25.09.2013311304

Клиничният психолог д-р Рамани Дурвасула установи, че любимото кафе на определен човек може да покаже основни черти от характера му.

Гледане на Кафе Символи - Българските символи

Българските символи

01.04.201314440

Българските символи са премного. Могат да се разделят главно на две групи: тези, символи на културно-историческото ни наследство и такива, символизиращи богатството и разнообразието на природата ни.

Гледане на Кафе Символи - Българските левове носят лош късмет

Българските левове носят лош късмет

02.04.201475206

Находчиви българи са забелязали, че в банкнотите, който държим в ръцете си и използваме ежедневно, се крие негативна енергия, която носи нещастие и прокоба.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Гледане на Кафе Символи - интерпретация на сънища, лични истории и статии. Нови материали за Гледане на Кафе Символи в Sanovnik.bg - портал за сънища и загадки в България. Имаш критика на тема Гледане на Кафе Символи? Свържи се с нас от формуляра за контакт. Актуално за Гледане на Кафе Символи в един сайт.