6 202 Статии,9 554 Сънища,5 305 Истории
Помага ли червен конец за късмет

Помага ли червен конец за късмет

1

Според широко разпространените вярвания червеният конец ни предпазва от завистливи очи. Освен това, вярва се, че той може да ни носи късмет.

1

Връзване на Червен Конец

Връзване на Червен Конец, материали и необясними истории. Полезна информация и лични истории за Връзване на Червен Конец в портала. Всичко за Връзване на Червен Конец под една стреха.

Популярни

Връзване на Червен Конец - Червен конец против уроки

Червен конец против уроки

26.02.2012046171

Според много вярвания, червеният конец се връзва, за да предпази от уроки и зли очи. Вържете си червен конец, дори и да не ви помогне, то и със сигурност няма да ви навреди.

Връзване на Червен Конец - Червен конец на китката се препоръчва от Кабала

Червен конец на китката се препоръчва от Кабала

05.06.201233136403

Червеният конец на лявата ръка защитава от негативната енергия и помага за постигане на желаните цели. Червената нишка се връзва на лявата ръка, тъй като се смята, че негативната енергия ни атакува отляво.

Връзване на Червен Конец - Български владици анатемосаха червения конец за ръка

Български владици анатемосаха червения конец за ръка

29.10.201402974

Български владици се възпротивиха на традицията православни християни да си връзват червен конец на ръката против уроки. Митрополитите дори поискаха това да бъде осъдено от Светия синод като езически ритуал.

Връзване на Червен Конец - Направете си билкови амулети на Еньовден

Направете си билкови амулети на Еньовден

24.06.201502628

Най-важния летен празник е Еньовден – денят на билкарите. От набраните на Еньовден билки може да направите билкови амулети, които ще действат в продължение точно една година, до следващия Еньовден.

Връзване на Червен Конец - Амулети за привличане на пари

Амулети за привличане на пари

17.09.2012621704

За да създадете амулет за привличане на пари, съберете 27 семки от тиква, увийте ги в парче червен памучен плат и ги носете близо до тялото си.

Връзване на Червен Конец - Магията на възлите

Магията на възлите

17.01.2012013766

За да задържите любовта на мъжа, вържете възел от един ваш и един негов косъм, разрежете една ябълка на две, пъхнете възела в средата, съединете я и я закопайте под плодно дръвче.

Връзване на Червен Конец - Да си направим сами енергийна гривна

Да си направим сами енергийна гривна

22.07.2012311817

Гривната е не само бижу, ако е направена със собствените ви ръце. В такъв случай тя се превръща в магически предмет, който дори може да изпълни ваши желания.

Връзване на Червен Конец - Предсказания с конец, полепнал по дрехата ни

Предсказания с конец, полепнал по дрехата ни

02.08.2013310113

Обличайки тоалета си за деня, обърнете внимание на конците, които са полепнали по него, и може сами да предскажете какво ви очаква в бъдеще. От значение е цветът, които носи определено послание и има специфично значение.

Връзване на Червен Конец - Ритуали за късмет

Ритуали за късмет

20.04.2012539275

Днес все повече търсим ритуали и практики, с които да увеличим благосъстоянието и успеха си. Вярваме, че определени действия и амулети могат да предизвикат късмет в живота ни.

Връзване на Червен Конец - Образът на хан Аспарух – между митовете и историческите факти

Образът на хан Аспарух – между митовете и историческите факти

14.11.201421835

Хан Аспарух е сред най-емблематичните фигури в историята ни. В неговия образ се преплитат различни митове, част от които са доказани като исторически факти, отнасящи се най-вече до любовта му с жрицата Пагане.

Връзване на Червен Конец - Любовни врачуванки

Любовни врачуванки

05.05.2012722672

Различни народни врачуванки от стари времена могат да помогнат да разберете какво ви предстои в любовта. Един от най-разпространените методи и врачуването с помощта на кибритени клечки.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Връзване на Червен Конец - споделяне на сънища, лични истории и материали. Авторски материали за Връзване на Червен Конец в съновника - твоето място за сънища и феномени в България. Имаш въпроси на тема Връзване на Червен Конец? Пиши ни от формуляра за контакт. Актуално за Връзване на Червен Конец в един сайт.