Точният ритуал за гледане на кафе

Точният ритуал за гледане на кафе

1

Гледането на кафе е древен ритуал, който според някои хипотези води своето начало от Етиопия, а от там арабските търговци го пренасят в Европа.

1

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн, материали и необясними мистерии. Полезна информация и лични истории за Безплатно Гледане на Кафе Онлайн в портала. Всичко за Безплатно Гледане на Кафе Онлайн под една стреха.
Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - И сами можем да си гледаме на кафе

И сами можем да си гледаме на кафе

08.01.2011124180

Всеки може да се научи сам да си гледа на кафе, за да си помогне в труден момент. Какво вещаят фигурите в чашата. Кое е нещастното място за гледащия си.

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Гледането на кафе – как да предскажем съдбата

Гледането на кафе – как да предскажем съдбата

23.12.2010026290

Знаете ли, че във вашата чаша кафе има знаци, които разкриват бъдещето ви? Вижте как се гледа на кафе и някои знаци използвани при предсказанията с кафе или т. н. тасеография.

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Нетрадиционни гадания

Нетрадиционни гадания

09.08.201319404

По света обикалят различни методи, с които да погледнем в бъдещето. Ако вече сте опитали всички традиционни и известни начини за предсказания, тук ще ви предложим и някои широко

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Кафето предизвиква халюцинации

Кафето предизвиква халюцинации

22.10.200923582

Консумация на кафе в големи количества може да навреди на тялото и да причини халюцинации. Голямата дневна доза кофеин стимулира производството на хормона кортизол, наричан още хормон на стреса.

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Суеверия с кафе

Суеверия с кафе

19.04.2013014233

Суеверни ли сте? Не се притеснявайте - много хора са. Дори любителите на кафе имат своя дял от суеверните вярвания. Ето някои от най-често срещаните суеверия, свързани с кафето.

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Гледане с пръстен

Гледане с пръстен

20.07.201405509

Гледането с пръстен се практикува от древни времена. Този ритуал изисква знания и подготовка. Най-добрият ден за гледане с пръстен е петък, а в понеделник не се гледа.

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Хиромантията или гледане по формата и линиите на ръката

Хиромантията или гледане по формата и линиите на ръката

22.01.2011013887

Хиромантията или гледането по формата и линиите на ръката представлява интерес за древните цивилизации още от каменната епоха.

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Любимото ви кафе показва характера ви

Любимото ви кафе показва характера ви

25.09.2013311304

Клиничният психолог д-р Рамани Дурвасула установи, че любимото кафе на определен човек може да покаже основни черти от характера му.

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Урок по гледане на кафе

Урок по гледане на кафе

10.01.201307177

Стига да има въображение, всеки може да разчита фигурите, които се различават по чашата. Нека не забравяме, че гледането на кафе трябва да си остане по-скоро забавление, отколкото неопровержима информация, на която да вярваме безпрекословно.

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Англичанка гадае с аспержи

Англичанка гадае с аспержи

06.01.201001549

Чували сме за гледане на кафе, карти, огледала и дори на пясък. Но една англичанка прави предсказанията си на аспержи. Странни случки за гадаене.

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - Видове карти за гледане

Видове карти за гледане

10.03.2013324008

Гледането на карти се практикува от незапомнени времена. Предсказването на бъдещето чрез гледането на карти е най-популярният метод, за който не е необходимо практикуващият да има опит или някакви необикновени способности.

Избрано

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Безплатно Гледане на Кафе Онлайн - сънища, лични разкази и статии. Избрани материали за Безплатно Гледане на Кафе Онлайн в съновника - твоето място за сънища и феномени в България. Имаш въпроси на тема Безплатно Гледане на Кафе Онлайн? Обърни се към нас от формуляра за контакт. Любопитно за Безплатно Гледане на Кафе Онлайн на едно място.