Късметът е дело на нашия ангел хранител

Късметът е дело на нашия ангел хранител

11

За случаен късмет и радост, е отговорен нашият ангел хранител. Негово дело е това, което обичайно сме свикнали да приемаме като щастлива случайност. Разбирайте посланията му, които идват непредвидено

1

Късмет

Късмет - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Късмет. Любопитни статии за Късмет от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Късмет.
Късмет - Черепи работят на щат в полицията

Черепи работят на щат в полицията

07.06.201011796

Черепи на отдавна починали полицаи работят в полицията в Ла Пас, Боливия. Други черепи, известни като нятитас, носят късмет на семейства и бизнесмени. Култове.

Късмет - Суеверия: Черната котка носи любов в къщата

Суеверия: Черната котка носи любов в къщата

07.05.2010619570

Знаете ли, че дълго време във Великобритания се е смятало, че да ти пресече черна котка пътя, е равнозначно на голям късмет? Черните котки носят сексуално привличане в къщата.

Късмет - Дива свиня вещае успех в търговията

Дива свиня вещае успех в търговията

22.04.201002256

Ако сънувате огромна дива свиня, ви очаква късмет в търговията. В съня си чуете ли да квичи свиня, очакват ви неприятни вести, свързани с бизнеса ви.

Късмет - Луд късмет през Новата, ако сте нахранили бездомна котка

Луд късмет през Новата, ако сте нахранили бездомна котка

02.01.201007574

През 2010 г. ви очаква късмет, ако по време на посрещането й сте нахранили бездомна котка или куче. За да се предпазите от загуби през годината, не метете подовете и поздравете познати и непознати.

Късмет - Как да посрещнем годината на Тигъра, за да ни върви

Как да посрещнем годината на Тигъра, за да ни върви

01.12.2009020871

Годината на Тигъра трябва да бъде посрещната подобаващо, за да донесе късмет, гласи китайски хороскоп. Наблегнете на жълтия цвят, сервирайте много месо. Нова година, нов късмет през годината на тигъра

Късмет - Ружа пред вратата пази от нещастен брак

Ружа пред вратата пази от нещастен брак

27.11.200903712

Ружа, посадена пред вратата на дома, пази от нещастия в брака. Някои растения имат свойството да предпазват от болести и урочасване, а други носят късмет и богатство.

Късмет - Скарабеят - символ на възкресението в Древен Египет

Скарабеят - символ на възкресението в Древен Египет

30.10.2009011429

В Древен Египет скарабеят е бил сред най-популарните амулети за късмет, живот и щастие. От какво най-често се изработват амулетите със скарабей. Скарабейт е символ на възкресението.

Късмет - Пришествието на калинките в Колорадо

Пришествието на калинките в Колорадо

13.07.200902871

Рояци калинки превзеха цели региони в Колорадо. Носещите късмет калинки станаха сензацията за новия туристически сезон. Поверие гласи, че стъпчеш ли калинка, ще вали дъжд на другия ден.