Англичанка гадае с аспержи

Англичанка гадае с аспержи

Чували сме за гледане на кафе, карти, огледала и дори на пясък. Но една англичанка прави предсказанията си на аспержи. Странни случки за гадаене.

1

Гадаене

Гадаене - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Гадаене. Нашите статии за Гадаене от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Гадаене.
Гадаене - Древните келти гадаели по... агонията на пленниците

Древните келти гадаели по... агонията на пленниците

27.11.200903618

Древните келти практикували гадаене с меч, а в Русия с помощта на петел откривали крадец на ценни предмети. В Древна Гърция гадаели по петел. Страните начини за гадаене на древните народи.

Гадаене - Чаени листа вещаят сълзи

Чаени листа вещаят сълзи

29.09.200901524

Гледането на чаени листа е известно като интимно тълкуване . Какво представлява гадаенето с чаша. Коя фигура ако се появи какво означава като символ.

Гадаене - Лъжица и обувка предричат кога ще станете булка

Лъжица и обувка предричат кога ще станете булка

20.09.2009027828

Старинно френско гадаене с лъжици разкрива кой в семейството ще замине на дълъг път или кога ще се ожени. Гадаене с розова обувка издава кога ще станете булка.

Гадаене - Зеленият банан предсказва какво ви чака в брака

Зеленият банан предсказва какво ви чака в брака

17.09.200908331

Зеленият банан предсказва какво ви вещае съдбата след женитбата. Гадаенето с банан е част от африкански ритуали, с помощта на който членовете на племето научават, какъв ще е живота на младоженците.

Гадаене - Стар ключ, връв и книга показват кога ще се ожениш

Стар ключ, връв и книга показват кога ще се ожениш

12.09.2009023016

Дамите, които залитат по градско врачуване с подръчни предмети, няма да сбъркат ако пробват някои от следните техники. Гадаене с орехова черупка. Ритуали с горяща хартия и стар ключ.

Гадаене - Предсказване на бъдещето в домашни условия

Предсказване на бъдещето в домашни условия

13.08.2009045030

Гадаенето може да се практикува и в къщи. Начини на гадаене с домашна посуда. Ясновидство, суеверия и гадаене в лиген, в баня, гадаене със сенки и други методи за предсказване на бъдещето.