Нова Епоха

Нова Епоха

8

Движението Нова Епоха е уникално явление в сферата на религиозността. За разлика от повечето официални религии то няма свещенни книги, централна организация, членство.

1

Астрология

Астрология - Актуални заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Астрология. Нашите статии за Астрология от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Астрология.
Астрология - Змиеносецът - новата зодия

Змиеносецът - новата зодия

30.05.2012119666

Като тринадесети зодиакален знак, Змиеносецът ще повлияе върху развитието на живота, както и върху личностните черти на хора, родени между 29-ти ноември и 18-ти декември.

Астрология - Хороскоп за съвместимост

Хороскоп за съвместимост

30.05.20122188115

Най-голяма съвместимост имат Овен и Близнаци, тъй като и двете зодии са много активни и са винаги в търсене на знания. Девата и Лъвът могат да постигнат пълна хармония в много отношения.

Астрология - Астрологическа съвместимост на камъните

Астрологическа съвместимост на камъните

30.09.2011211093

Ако съчетаете червен яспис или розови топази със злато, очаквайте около вас винаги да има врагове. Добре се съчетават със златото лунен камък, опал, планински кристал, аквамарин.

Астрология - Луд ли си, ако вярваш в извънземни

Луд ли си, ако вярваш в извънземни

11.09.2011103729

Вие вярвате ли в съществуването на извънземни? Повече от 2/3 от американците вярват в съществуването на призраци, извънземни, астрология и други паранормални явления.

Астрология - Древните месопотамци били удивителни астрономи

Древните месопотамци били удивителни астрономи

03.03.201113764

Интересен е фактът, че съвременните названия на много звезди и съзвездия, като например тези на съзвездията в Зодиака (Рак, Лъв, Скорпион, Везни и т. н. ) са преведени от вавилонски език.

Астрология - Определете стихията си

Определете стихията си

02.03.20112912597

Определете стихията си - вода, огън, въздух или земя, взависимост от датата, часа, деня и епохата си на раждане. В един човек може да съществуват различни стихии.

Астрология - Защо предсказанията могат да сгрешат?

Защо предсказанията могат да сгрешат?

13.01.201114049

Грешни предсказания могат да се получат, когато астрологията не е добре познавана или е използвана невярна информация. Човек има свободната воля да решава сам.

Астрология - Идеалният шофьор и за двата пола е зодия Дева

Идеалният шофьор и за двата пола е зодия Дева

19.11.20101112937

Лошото шофиране се дължи на астралната принадлежност. Изследване на хиляди катастрофи, случили се в период от една година, показало коя зодия какъв шофьор е.

Астрология - Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

21.09.2010256150

Гениите и политическите лидери са леваци. Сред тях са Александър Македонски, Наполеон, Клинтън, Юлий Цезар и др. Нима левичарите са надарени с дарба? Вижте какво казва астрологията.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...