Гените ви решават дали ще живеете дълго

Гените ви решават дали ще живеете дълго

1

Гените предопределят дали е планирано животът ви да е дълъг. Всичко зависи от генетичните маркери, които освен че дават дълъг живот, защитават старите хора от болести на сърцето и деменция.

1

Болести

Болести - Актуални текстове и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Болести. Материали за Болести от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Болести.
Още за Болести на посочения линк
Болести - Хората ще живеят вечно

Хората ще живеят вечно

07.06.2010115284

Японски учени откриха, че обикновените клетки могат да бъдат универсални - т. е. да се превръщат в различни органи и тъкани. Това ще спаси хората от болести и ще ги дари с вечен живот.

Болести - Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

19.04.201013273

Ако спите по корем, ви застрашават стомашни болести. Който спи по гръб, може да срещне проблеми с алкохола, а ако спите в поза зародиш, сте прекалено нервни и имате срив на имунитета.

Болести - Маймуните изчезват заради магиически ритуали

Маймуните изчезват заради магиически ритуали

01.04.201012239

101 вида маумуни са заплашени от изчезване заради традиционната медицина и религиозните практики по света. Съществуват вярвания, че части от телата на маймуните лекуват болести.

Болести - Бижутата пазят притежателите си от уроки

Бижутата пазят притежателите си от уроки

17.03.2010019198

Бижутата пазят притежателките си от уроки, магии, болести и лоши навици, твърдят експерти по скъпоценни камъни. Кои камъни от какво предпазват. Какви камъни подхождат на благородни метали.

Болести - Как животните могат да заместят доктора

Как животните могат да заместят доктора

13.03.201003986

Анималотерапията представлява лечение на хора с помощта на животни. Какво представляват делфинотерапията, хипотерапиятата, канистерапията, фелинотерапията, хирудотерапията и срещу какви болести помага

Болести - Мравки умират в самота, за да спасят мравуняка от епидемия

Мравки умират в самота, за да спасят мравуняка от епидемия

22.02.201002182

Когато усетят, че са поразени от смъртоносна болест или ги очаква друга кончина, мравки от вида Temnothorax unifasciatus напускат мравуняка. Така спасяват другите от епидемия.

Болести - Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

03.01.201006077

Тигровото око е полускъпоценен камък, познат още от древността, използван като амулети. Тигровото око лекува болести. Вижте още легенди и вярвания, свързани с тигровото око и годината на тигъра.

Болести - Значение на цветовете върху нашето тяло

Значение на цветовете върху нашето тяло

30.12.200909677

В Древен Китай болестите се лекували, като болният се завивал в пъстра кърпа. Според учените в това има резон, защото някои цветове наистина имат антибактериална сила. Значение на цветовете.

Болести - Болестите променят характера на човека

Болестите променят характера на човека

22.11.2009011693

Болестите са способни да променят до неузнаваемост характера на човека. Хората с кожни заболявания стават злапометни. Хората със сърдечно-съдови заболявяния стават гневни.

Болести - Друиди или НЛО управляват времето в странна гора

Друиди или НЛО управляват времето в странна гора

06.11.200906196

На територията на Латвия, недалеко от Рига, се намира мистериозната Покаинска гора. В нея има камъни, които причиняват мистериозни болести, на тези, които ги пипнат. Какви тайни крие гората.