Как животните могат да заместят доктора

Как животните могат да заместят доктора

Анималотерапията представлява лечение на хора с помощта на животни. Какво представляват делфинотерапията, хипотерапиятата, канистерапията, фелинотерапията, хирудотерапията и срещу какви болести помага

1

Болести

Болести - Актуални текстове и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Болести. Материали за Болести от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Болести.
Още за Болести на посочения линк
Болести - Мравки умират в самота, за да спасят мравуняка от епидемия

Мравки умират в самота, за да спасят мравуняка от епидемия

22.02.201002120

Когато усетят, че са поразени от смъртоносна болест или ги очаква друга кончина, мравки от вида Temnothorax unifasciatus напускат мравуняка. Така спасяват другите от епидемия.

Болести - Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

03.01.201005931

Тигровото око е полускъпоценен камък, познат още от древността, използван като амулети. Тигровото око лекува болести. Вижте още легенди и вярвания, свързани с тигровото око и годината на тигъра.

Болести - Значение на цветовете върху нашето тяло

Значение на цветовете върху нашето тяло

30.12.200909455

В Древен Китай болестите се лекували, като болният се завивал в пъстра кърпа. Според учените в това има резон, защото някои цветове наистина имат антибактериална сила. Значение на цветовете.

Болести - Болестите променят характера на човека

Болестите променят характера на човека

22.11.2009011518

Болестите са способни да променят до неузнаваемост характера на човека. Хората с кожни заболявания стават злапометни. Хората със сърдечно-съдови заболявяния стават гневни.

Болести - Друиди или НЛО управляват времето в странна гора

Друиди или НЛО управляват времето в странна гора

06.11.200906087

На територията на Латвия, недалеко от Рига, се намира мистериозната Покаинска гора. В нея има камъни, които причиняват мистериозни болести, на тези, които ги пипнат. Какви тайни крие гората.

Болести - Божията майка цели във френска пещера

Божията майка цели във френска пещера

12.10.200902507

Френското село Лаурдес се счита за свято място. Легендите за чудодейната Света Богородица, която цели болести в местна пещера, са живи и до днес.

Болести - Откриха гени, които могат да забавят стареенето

Откриха гени, които могат да забавят стареенето

27.05.200901644

Група британски учени ще направят доста жени щастливи, обявявайки последното си откритие. Те успяха да изолират гени, които могат да забавят процеса на стареене.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...