Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

1

Ако спите по корем, ви застрашават стомашни болести. Който спи по гръб, може да срещне проблеми с алкохола, а ако спите в поза зародиш, сте прекалено нервни и имате срив на имунитета.

1

Болести

Болести - Актуални текстове и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Болести. Материали за Болести от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Болести.
Още за Болести на посочения линк
Болести - Маймуните изчезват заради магиически ритуали

Маймуните изчезват заради магиически ритуали

01.04.201012210

101 вида маумуни са заплашени от изчезване заради традиционната медицина и религиозните практики по света. Съществуват вярвания, че части от телата на маймуните лекуват болести.

Болести - Бижутата пазят притежателите си от уроки

Бижутата пазят притежателите си от уроки

17.03.2010019119

Бижутата пазят притежателките си от уроки, магии, болести и лоши навици, твърдят експерти по скъпоценни камъни. Кои камъни от какво предпазват. Какви камъни подхождат на благородни метали.

Болести - Как животните могат да заместят доктора

Как животните могат да заместят доктора

13.03.201003957

Анималотерапията представлява лечение на хора с помощта на животни. Какво представляват делфинотерапията, хипотерапиятата, канистерапията, фелинотерапията, хирудотерапията и срещу какви болести помага

Болести - Мравки умират в самота, за да спасят мравуняка от епидемия

Мравки умират в самота, за да спасят мравуняка от епидемия

22.02.201002156

Когато усетят, че са поразени от смъртоносна болест или ги очаква друга кончина, мравки от вида Temnothorax unifasciatus напускат мравуняка. Така спасяват другите от епидемия.

Болести - Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

Свойства на тигровото око в годината на Тигъра

03.01.201006031

Тигровото око е полускъпоценен камък, познат още от древността, използван като амулети. Тигровото око лекува болести. Вижте още легенди и вярвания, свързани с тигровото око и годината на тигъра.

Болести - Значение на цветовете върху нашето тяло

Значение на цветовете върху нашето тяло

30.12.200909598

В Древен Китай болестите се лекували, като болният се завивал в пъстра кърпа. Според учените в това има резон, защото някои цветове наистина имат антибактериална сила. Значение на цветовете.

Болести - Болестите променят характера на човека

Болестите променят характера на човека

22.11.2009011647

Болестите са способни да променят до неузнаваемост характера на човека. Хората с кожни заболявания стават злапометни. Хората със сърдечно-съдови заболявяния стават гневни.

Болести - Друиди или НЛО управляват времето в странна гора

Друиди или НЛО управляват времето в странна гора

06.11.200906163

На територията на Латвия, недалеко от Рига, се намира мистериозната Покаинска гора. В нея има камъни, които причиняват мистериозни болести, на тези, които ги пипнат. Какви тайни крие гората.

Болести - Божията майка цели във френска пещера

Божията майка цели във френска пещера

12.10.200902542

Френското село Лаурдес се счита за свято място. Легендите за чудодейната Света Богородица, която цели болести в местна пещера, са живи и до днес.

Болести - Откриха гени, които могат да забавят стареенето

Откриха гени, които могат да забавят стареенето

27.05.200901687

Група британски учени ще направят доста жени щастливи, обявявайки последното си откритие. Те успяха да изолират гени, които могат да забавят процеса на стареене.