Какво ще ти се случи, ако си сънувал дъга?

Какво ще ти се случи, ако си сънувал дъга?

Дъгата е едно от най-обаятелните природни явления, които можем да видим на небето. Неслучайно е присъства в платната на малки и големи художници, както и в литературните произведения на знаменити автори.

1

Тълкуване на сънища

Тълкуване на сънища - Най-новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Тълкуване на сънища. Любопитни статии за Тълкуване на сънища от Средновековието до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Тълкуване на сънища.
Тълкуване на сънища - Ето какво да очаквате, ако сънувате чаша

Ето какво да очаквате, ако сънувате чаша

27.09.20170280

Чашата определено не е елемент, който често се появява в нашите сънища, но пък това не бива да ни кара да се отнасяме с пренебрежение към нея. Всъщност чашата също има своите значения, които подсказват за преломни моменти в нашия живот.

Тълкуване на сънища - Вижте какво ви предстои, ако сте сънували облак

Вижте какво ви предстои, ако сте сънували облак

19.09.20170213

Облаците са природно явление, което може да предизвика у нас както възхищение, така и страх. Тяхната поява в сънищата ни също буди контрастни емоции и се тълкува по различни начини.

Тълкуване на сънища - Сънувате ли тези животни, чака ви богатство!

Сънувате ли тези животни, чака ви богатство!

16.09.2017011660

Животните се появяват в съня ни, за да ни дадат някакъв знак. Така например, присъни ли ви се хамелеон, това означава, че някой от обкръжението ви не е напълно открит с вас или ви лъже.

Тълкуване на сънища - Сънували сте врата? Ето какво да очаквате

Сънували сте врата? Ето какво да очаквате

14.09.20170502

Вратата се свързва с домашния уют и семейството. Затова и някои от сънищата, в които присъства, имат връзка с нашите родственици и отношенията ни с тях. Друг път обаче сънищата са насочени единствено към нас.

Тълкуване на сънища - Как да тълкуваме сънищата с водопад?

Как да тълкуваме сънищата с водопад?

13.09.20170192

Водопадът е един от най-красивите природни феномени. Той олицетворява мощ, свобода и ново начало. Съзерцанието дори само на снимки с тази великолепна стихия поражда положителни чувства у нас и кара съзнанието ни да се отпусне.

Тълкуване на сънища - Сънували сте кон? Ето какво ви предстои

Сънували сте кон? Ето какво ви предстои

10.09.20170424

Конят е сред най-царствените, грациозни и великолепни животни, които природата е създала. В него виждаме олицетворение на свободата, надеждата, несломимостта, промяната. Това възхитително създание е възпято в много песни, приказки, разкази и стихове.

Тълкуване на сънища - Какво ще ви се случи, ако сънувате обувки

Какво ще ви се случи, ако сънувате обувки

14.08.20170756

Обувките са предмет, който може би непрекъснато присъства в женското съзнание. Но освен това те са и често срещан елемент в нашите сънища. Ето какво е тяхното значение според различните сънотълкуватели.

Тълкуване на сънища - Сънували сте огън? Ето какво да очаквате

Сънували сте огън? Ето какво да очаквате

04.08.20170521

Сънищата, които по някакъв начин са свързани с огън, са доста страшни и трудно заличими от съзнанието. Въпреки това те невинаги са предшественик на трагедии и бедствия. Вижте какво можете да очаквате в живота си, ако видите в съня си тази опасна стихия.

Тълкуване на сънища - Какво ви очаква, ако сънувате самолет?

Какво ви очаква, ако сънувате самолет?

04.07.20170696

Присъствието на летателния апарат в съновидението ви може да е знак и за някои предстоящи промени в живота ви. Вижте какво трябва да имате предвид, ако сънувате самолет.

Тълкуване на сънища - Какво предвещават сънищата с буря?

Какво предвещават сънищата с буря?

01.07.20170320

Сънищата, в които виждаме буря, са едни от най-ужасяващите и истинските. Те са толкова страшни, че обикновено се събуждаме с писъци и облени в пот.