Предчувствията ни подсказват бъдещето

Предчувствията ни подсказват бъдещето

На всеки се е случвало изведнъж да го завладеят определени емоции. Но могат ли тези емоции да са индикатор за бъдещи събития?

1

Предсказване на Бъдещето

Предсказване на Бъдещето - Новите заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Предсказване на Бъдещето. Любопитни статии за Предсказване на Бъдещето от древността до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Предсказване на Бъдещето.
Предсказване на Бъдещето - Как да разберете дали гаданието ще се сбъдне

Как да разберете дали гаданието ще се сбъдне

27.09.2013313794

Често методите и времето, в което се правят опити да се предскаже бъдещето, определят дали предсказаното ще се сбъдне.

Предсказване на Бъдещето - Гледане по системата на Питагор

Гледане по системата на Питагор

26.09.20131117849

Номерологията е сред най-разпространените мистични вярвания и традиции за езотеричната връзка между човека и числата. Цифровите стойности, освен като част от математиката, стават част и от астрологията и навлизат в сферата на паранормалното.

Предсказване на Бъдещето - Как астрологията предсказва бъдещето

Как астрологията предсказва бъдещето

11.09.201379349

Много хора определят астрологията като призрачна, неясна и обвита в загадъчност. Често астролозите са наричани алчни мошеници, които се възползват от доходоносното изобретение – астрология.

Предсказване на Бъдещето - Гадание за любов с карти

Гадание за любов с карти

08.09.20131260627

Смята се, че гледането с обикновени карти показва много точно кога ще се влюбите и каква ще е предстоящата ви връзка. С едно просто за изпълнение предсказание, може да се ориентирате какви хора има около вас и какви ще срещнете в бъдеще.

Предсказване на Бъдещето - Връзката между картите за игра и хороскопа

Връзката между картите за игра и хороскопа

20.08.201304374

Картите за игра и зодиакалните стихии могат да се свържат в още един начин за гадаене. При това предсказание картите са отбелязани като представители за четирите стихии: огън, вода, земя и въздух.

Предсказване на Бъдещето - Гадаене с домино

Гадаене с домино

18.08.201303049

От хиляди години насам доминото се използва за различни игри. Интересното обаче е, че най-ранното му предназначение е било за гадаене. Смята се, че има космически произход и взема началото си от мистериите.

Предсказване на Бъдещето - Предсказания за Третата световна война

Предсказания за Третата световна война

15.08.2013044244

За сега избухването на Трета световна война е само хипотеза. Такава война ще надвишава мащаба на Първата- и Втората световна война, а последствията ще са много по-разрушителни и страшни

Предсказване на Бъдещето - Нетрадиционни гадания

Нетрадиционни гадания

09.08.2013011361

По света обикалят различни методи, с които да погледнем в бъдещето. Ако вече сте опитали всички традиционни и известни начини за предсказания, тук ще ви предложим и някои широко

Предсказване на Бъдещето - Точният ритуал за гледане на кафе

Точният ритуал за гледане на кафе

05.08.2013027749

Гледането на кафе е древен ритуал, който според някои хипотези води своето начало от Етиопия, а от там арабските търговци го пренасят в Европа.

Предсказване на Бъдещето - Предсказания с конец, полепнал по дрехата ни

Предсказания с конец, полепнал по дрехата ни

02.08.2013012671

Обличайки тоалета си за деня, обърнете внимание на конците, които са полепнали по него, и може сами да предскажете какво ви очаква в бъдеще. От значение е цветът, които носи определено послание и има специфично значение.