Връзката между картите за игра и хороскопа

Връзката между картите за игра и хороскопа

Картите за игра и зодиакалните стихии могат да се свържат в още един начин за гадаене. При това предсказание картите са отбелязани като представители за четирите стихии: огън, вода, земя и въздух.

1

Предсказване на Бъдещето

Предсказване на Бъдещето - Новите заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Предсказване на Бъдещето. Любопитни статии за Предсказване на Бъдещето от древността до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални събития и Предсказване на Бъдещето.
Предсказване на Бъдещето - Гадаене с домино

Гадаене с домино

18.08.201302969

От хиляди години насам доминото се използва за различни игри. Интересното обаче е, че най-ранното му предназначение е било за гадаене. Смята се, че има космически произход и взема началото си от мистериите.

Предсказване на Бъдещето - Предсказания за Третата световна война

Предсказания за Третата световна война

15.08.2013044009

За сега избухването на Трета световна война е само хипотеза. Такава война ще надвишава мащаба на Първата- и Втората световна война, а последствията ще са много по-разрушителни и страшни

Предсказване на Бъдещето - Нетрадиционни гадания

Нетрадиционни гадания

09.08.2013010843

По света обикалят различни методи, с които да погледнем в бъдещето. Ако вече сте опитали всички традиционни и известни начини за предсказания, тук ще ви предложим и някои широко

Предсказване на Бъдещето - Точният ритуал за гледане на кафе

Точният ритуал за гледане на кафе

05.08.2013027321

Гледането на кафе е древен ритуал, който според някои хипотези води своето начало от Етиопия, а от там арабските търговци го пренасят в Европа.

Предсказване на Бъдещето - Предсказания с конец, полепнал по дрехата ни

Предсказания с конец, полепнал по дрехата ни

02.08.2013012521

Обличайки тоалета си за деня, обърнете внимание на конците, които са полепнали по него, и може сами да предскажете какво ви очаква в бъдеще. От значение е цветът, които носи определено послание и има специфично значение.

Предсказване на Бъдещето - Невероятните способности на децата индиго

Невероятните способности на децата индиго

08.06.2013013481

Децата индиго не са като останалите деца. Те могат повече, знаят повече и виждат повече и по-напред – дори в бъдещето. Често тези деца притежават феноменални способности, които дори съвременната наука не може да обясни.

Предсказване на Бъдещето - Как да разберем, че гледачката ни лъже

Как да разберем, че гледачката ни лъже

02.06.2013013467

Не всички гледачки казват истината, някои от тях само продават надежда. Трябва да се уверите, че сте попаднали на истинска гледачка, но как да разберете дали е шарлатанка?

Предсказване на Бъдещето - Как да станеш хироман

Как да станеш хироман

23.05.201305691

Разчитането на дланта, познато още като хиромантия, се практикува по цял свят, с цел предсказване на бъдещето или разбиране на характера на човек.

Предсказване на Бъдещето - Суеверия с кафе

Суеверия с кафе

19.04.2013019753

Суеверни ли сте? Не се притеснявайте - много хора са. Дори любителите на кафе имат своя дял от суеверните вярвания. Ето някои от най-често срещаните суеверия, свързани с кафето.

Предсказване на Бъдещето - Гледане с листа от чай

Гледане с листа от чай

09.04.201302897

С помощта на обикновени чаени листенца можете да си гледате. Това е известен ритуал в Китай. Гадаенето се прави само сутрин, веднага след ставане от сън.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни