Доверете се на шестото чувство

Доверете се на шестото чувство

5

Винаги се вслушвайте в интуицията си, а не в логиката. Шестото чувство е натрупана информация, която мозъкът не е обработил докрай. Вашето подсъзнание винаги се опитва да ви подскаже.

1

Подсъзнание

Подсъзнание - Актуални заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Подсъзнание. Материали за Подсъзнание от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Подсъзнание.
Подсъзнание - Подсъзнателното убеждаване

Подсъзнателното убеждаване

30.01.201106970

Много хора дори не осъзнават как те се влияят от една усмивка, което прави усмивката на подсъзнателното внушение. Ето още два изтънчени метода за влияние на подсъзнанието и убеждаване.

Подсъзнание - Комуникирате ли с вашето подсъзнание?

Комуникирате ли с вашето подсъзнание?

20.12.201039488

Човек има връзка с подсъзнанието си чрез сънищата или чрез внезапни проблясъци на интуицията. Медитацията е била използвана от край време за връзка с подсъзнанието. Използвайте своите предчуствия.

Подсъзнание - Зомбират ни чрез психотерор

Зомбират ни чрез психотерор

01.12.2010105796

Родината на вудуто и зомбитата е Хаити. Но днес съществува друг вид зомбиране. То се извършва чрез психоатака върху съзнанието и подсъзнанието на човека с цел подчинение и контрол.

Подсъзнание - Вдъхновение насън

Вдъхновение насън

10.10.201032424

Случвало ли ви се е насън да получавате прозрение, до които не сте успели да стигнете в будно състояние? Много често проблеми от всякакъв характер могат да бъдат решени със сънищата.

Подсъзнание - Важните открития се правят насън

Важните открития се правят насън

06.03.201005162

Насън много учени - Айнщайн, Менделеев, са направили най-големите си открития. Това се дължи на факта, че по време на сън се активира подсъзнанието ни, докато сме на режим самоизключване.

Подсъзнание - Учени превърнаха мислите във филми

Учени превърнаха мислите във филми

05.01.201031386

Учени успели да превърнат човешките мисли във видеосигнал, който се прожектира върху монитор и поразява с фотографската си точност. Те вече могат да виждат мислите.

Подсъзнание - Разберете съня си с лист и химикалка

Разберете съня си с лист и химикалка

27.12.2009432135

Можете да разберете какво се опитва да ви каже подсъзнанието чрез сънищата, като запишете основните фрагменти сутринта на лист. Сами разкодирайте скритите символи и ще разберете посланието.