Как да разберем, че сме урочасани

Как да разберем, че сме урочасани

32

Ако сте станали жертва на урочасване, ще усетите това по факта, че нещастията се стоварват на главата ви, животът губи смисъла си и сте постоянно изнервени. Яйце и черна котка откриват урочасването.

1

Нещастие

Нещастие - Новите теми и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Нещастие. Любопитни статии за Нещастие от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Нещастие.
Нещастие - Паднали зъби насън предвещават нещастия

Паднали зъби насън предвещават нещастия

15.03.2011213806

Сън, в който зъбите ви падат, често предвещава нещастие. Сънят за дафектни изкривени зъби е един от най-ужасните, защото е знак за предстоящи беди.

Нещастие - Енергията на кожите

Енергията на кожите

12.03.201113356

Кожите са заредени с енергията на животните и средата им. Кожата на водните животни се препоръчва за родените под знака на Риби, Рак или Скорпион. Дългокосместата кожа има огнен заряд.

Нещастие - Народни поверия и фън-шуй обяснения за тях

Народни поверия и фън-шуй обяснения за тях

08.03.2011511330

Много народни поверия имат фън-шуй обяснение. Така например счупеното огледало, което според поверието носи седем години нещастна любов, носи лош късмет като всеки счупен предмет.

Нещастие - Проклятието на четворката

Проклятието на четворката

10.02.2011617154

Върху четвъртия ден от всеки месец тегне зловеща прокоба. Числото 4 е свързано с проклятия и висока смъртност. Нумерология на числото 4. Нещастието, което носи четворката и закона на привличане.

Нещастие - Черни огледала поглъщат хора

Черни огледала поглъщат хора

16.08.2010115493

Нещастия и смърт застигат собствениците на огледало, признадлежало на магьосник през ХVІІІ век. Зловещото огледало е взело 47 жертви. Мистерии с огледала.

Нещастие - Депресията е полезна

Депресията е полезна

14.03.201036927

Депресията е полезна, защото по времето, в което се връщаме към причините за нещастието си, ние преодоляваме по-лесно ударите на съдбата.

Нещастие - Злато, изровено от гроба, е магнит за нещастия

Злато, изровено от гроба, е магнит за нещастия

25.12.200904711

Благородните метали имат свойството не само да помагат на притежателите си, но също така и да вредят. Какъв късмето носят златото, среброто, диамантеният прах и медта.

Нещастие - Жена спечели милиони, даде ги на първия просяк

Жена спечели милиони, даде ги на първия просяк

16.07.200905405

Мистично или не, удивление заслужава жена, която спечели милиони от лотарията в Нигрия и ги даде на първия срещнат просяк на улицата, съобщи Ананова. Парите носели нещастия според нея.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...