Чуждите доходи правят хората нещастни

Чуждите доходи правят хората нещастни

Сравняването на собствените доходи с тези на бивши съученици, състуденти и приятели може да вкара някои хора в депресия. Справедливост или не, това влияе на щастието на човек.

1

Депресия

Депресия - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Депресия. Материали за Депресия от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Депресия.
Още за Депресия на посочения линк
Депресия - Котките на самотниците изпадат в депресия

Котките на самотниците изпадат в депресия

02.05.201003738

Котките и кучетата на самотните хора страдат също като тях и лесно изпадат в депресия. Звуците, които котката издава при мъркането, укрепват имунитета и успокояват психиката.

Депресия - Депресията е полезна

Депресията е полезна

14.03.201007011

Депресията е полезна, защото по времето, в което се връщаме към причините за нещастието си, ние преодоляваме по-лесно ударите на съдбата.

Депресия - Брезата пази от негативна енергия и депресия

Брезата пази от негативна енергия и депресия

17.01.2010014358

Брезата е едно от най-полезните за човека дървета, твърдят руски специалисти. От векове много народи наричат брезата дървото на живота и я свързват с плодородие, магия и разваляне на магии.

Депресия - Водата гони депресията

Водата гони депресията

23.12.200907032

Няколко прости ритуали как да се избавите от депресията. Ако слушате ромона на течаща река и хвърлите в нея бяла кърпа, която е била на главата ви, депресията и нервите ще останат само спомен.

Депресия - Еднообразната храна може да доведе до депресия

Еднообразната храна може да доведе до депресия

09.04.200902006

30 от хората в депресивно състояние напълняват Еднообразната и безвкусна храна може да предизвика сериозни нервни и психически разстройства, твърдят израелски изследователи.