Космическите пророчества на Константин Циолковски

Космическите пророчества на Константин Циолковски

4

Константин Циолковски е създателят на космонавтиката. Той е прогнозирал покоряването на Космоса от човека. Какви са пророчествата му за космоса и слънчевата система.

1

Космос

Космос - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Космос. Нашите статии за Космос от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Космос.
Космос - Изчезнал спътник се появява мистериозно след години

Изчезнал спътник се появява мистериозно след години

06.10.200988062

Американски спътник, изчезнал мистериозно преди години, също така мистериозно се появи отново. Времето, прекарано в Космоса, промени астронавта. Пилотът се върна без здравни проблеми.

Космос - Космонавтите на Третия райх

Космонавтите на Третия райх

16.09.20091013390

Трима космонавти от изстреляна през 1943 година в Космоса ракета, се връщат на Земята 47 години по-късно. Третият райх на Адолф Хитлер е разработвал космически полети.

Космос - Земата все пак ще има защита от астероиди

Земата все пак ще има защита от астероиди

31.08.200912139

Инженери проектираха космически апарат, който действа като навигационен влекач срещу астероиди. Апаратът ще има за цел да предотврати сблъсък на астероидите със Земята.

Космос - Живот на земята по време на ледниковия период?

Живот на земята по време на ледниковия период?

14.06.200914047

Възможно ли е извънземни да са открили живот на Земята по време на ледниковия период? Отражението на космическите кораби, наблюдавано от Луната, показва. . .

Космос - Едгар Кейси – Предсказания за бъдещето или вече факт

Едгар Кейси – Предсказания за бъдещето или вече факт

03.02.2009325345

Някои от сбъднатите предсказания на спящият пророк Едгар Кейси. Зашеметяващи прогнози, които се оказват вярни. Предсказание за деня на собствената си смърт.