Сценарии ако астероид падне в Океана

Сценарии ако астероид падне в Океана

2

Какво ще се случи, ако голям астероид падне в Океана? Апокалиптичният сценарии включва цунами, разрушен озонов слой, нарушена екосистема в океана.

1

Океани

Океани - Новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Океани. Материали за Океани от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Океани.
Океани - Чудовището от Моби Дик наистина е съществувало

Чудовището от Моби Дик наистина е съществувало

03.07.201025469

Откриха фосилизирана челюст на гигантски кашалот, живял в океаните преди 13 милиона години. Подобно морско чудовище е описано в романа на писателя Херман Мелвин Моби Дик .

Океани - Нови видове все още стоят скрити в дълбините на океана

Нови видове все още стоят скрити в дълбините на океана

18.06.201002523

Ежегодно биолози от 70 страни сформират каталога за нови видове и с всяка изминала година списъкът е много по-дълъг от предходната. Според учените хората са проучили по-малко от 5 от океаните

Океани - Извънземни се крият в дълбините на океана

Извънземни се крият в дълбините на океана

02.01.201009651

Експерти в националната отбрана на САЩ предполагат, че в океаните се крият неидентифицирани подводни обекти НПО, които подготвят извънземна инвазия.

Океани - Мегаокеан е съществувал на Марс

Мегаокеан е съществувал на Марс

26.11.200903537

В миналото върху Северното полукълбо на Марс е имало огромен океан. В грамадната територия вода са се вливали реки и ручеи, образувани от обилните валежи над Червената планета.

Океани - Гренландия се топи, Океанът се покачва

Гренландия се топи, Океанът се покачва

14.11.200902419

Топенето на ледовете в Гренландия се увеличава с притеснителни темпове, алармираха учени. Ако всички ледове в Гренладния се стопят, нивото на Океана ще се покачи със 7 метра.

Океани - Магмен океан е бушувал на Луната?

Магмен океан е бушувал на Луната?

01.11.200901960

Ново изследване доказа, че някога мощен магмен океан е вилнял по повърхността на Луната. Открит е нов минерал в лунната кора, което ще помогне за експлоатиране на минералните ресурси там в бъдеще.