Зодиакалният хороскоп за тази седмица

Зодиакалният хороскоп за тази седмица

Тази седмица Меркурий излиза от първия се период на ретроградност. В сряда първата планета от Слънчевата система започва да се движи напред във Водолей.

1

Меркурий

Меркурий - Новите текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Меркурий. Материали за Меркурий от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Меркурий.
Меркурий - Ретрограден Меркурий във Водолей – за какво да внимаваме

Ретрограден Меркурий във Водолей – за какво да внимаваме

21.01.201507965

От днес до 11 февруари Меркурий ще се движи на обратен ход във Водолей. Това ще се отрази негативно върху общуването между хората. Възможни са обърквания след неправилно казани думи.

Меркурий - Откриха парчета лед и на Меркурий

Откриха парчета лед и на Меркурий

25.10.20140813

Космически апарат на НАСА успя да открие парчета лед на най-близката до Слънцето планета – Меркурий. Оптичните снимки показват, че ледът е бил потънал в кратер на най-малката планета.

Меркурий - Меркурий е ретрограден - за какво да се подготвим

Меркурий е ретрограден - за какво да се подготвим

04.10.201402361

Днес в 19 часа и 2 минути Меркурий става ретрограден за трети път тази година. Движението назад на планетата ще започне от Скорпион и ще приключи във Везни на 25 октомври.

Меркурий - Какво очаква зодиите тази седмица

Какво очаква зодиите тази седмица

16.06.201406980

Тази седмица ретроградният Меркурий се връща в Близнаци, което ще влоши кратките пътувания и комуникацията. Венера и Юпитер ще образуват секстил, което ще засегне любовните връзки.

Меркурий - Меркурий става ретрограден за втори път тази година

Меркурий става ретрограден за втори път тази година

06.06.201401848

От 6 юни до края на месеца планетата на общуването Меркурий влиза за втори път във фаза на ретроградност от началото на годината.

Меркурий - Меркурий е ретрограден – за какво трябва да внимаваме

Меркурий е ретрограден – за какво трябва да внимаваме

09.02.201404298

От 7 февруари планетата на общуването, интелекта, информацията и търговската дейност - Меркурий, стана ретроградна и започна своето движение от Водолей към Риби и обратно. Трябва да внимавате с обещания, сериозни покупки и смяната на жилище

Меркурий - Не заспивайте – тази вечер ще има парад на планетите

Не заспивайте – тази вечер ще има парад на планетите

28.05.201306823

Три планети ще си организират парад тази вечер . Малко след залеза на Слънцето Меркурий, Венера и Юпитер ще се доближат визуално една до друга и ще застанат приблизително в една линия.

Меркурий - Откриха древен океан от магма на Меркурий

Откриха древен океан от магма на Меркурий

23.02.201301029

Според учените от Масачузетския технологически институт на Меркурий е имало голям океан от магма. Астрономите смятат, че скоро след формирането на планетата, което е станало преди 4. 5 милиарда години, на повърхността й е имало океан от течна магма.

Меркурий - Случаят Гордън Купър

Случаят Гордън Купър

11.06.201005286

За първи пъд Купър видял НЛО през 1951 год. , когато по време на полета си над Западна Германия. Първите документирани случаи за извънземни.

Меркурий - Най-интересните астрономически открития на 2008

Най-интересните астрономически открития на 2008

15.09.200902249

Много открития са точно в собствения ни двор - на Меркурий и Марс, а други извън слънчевата ни система. До сега са открити повече от 300 екзопланети. Открития на НАСА.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...