Прочетете своята астрологична прогноза за днешния 5 септември

Прочетете своята астрологична прогноза за днешния 5 септември

От днес Марс ще се движи в територията на логичната Дева, което ще ни провокира да вложим енергията си в усъвършенстване на проектите, които вече сме започнали.

1

Зодии

Зодии - Последните текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко на тема Зодии. Материали за Зодии от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Зодии.
Зодии - Какво ви е подготвил седмичният хороскоп до 10 септември

Какво ви е подготвил седмичният хороскоп до 10 септември

04.09.201706832

Новата седмица ще премине под знака на разтърсващите промени, защото, освен че Меркурий излиза от фазата си на ретроградност, имаме Пълнолуние в Риби, а Марс ще смени знака си от Лъв към Дева.

Зодии - Планирайте деня си според хороскопа за 4 септември

Планирайте деня си според хороскопа за 4 септември

04.09.201706804

Много от неясните доскоро събития ще започнат да се избистрят заради движещата се Луна във Водолей и хармоничните аспекти, които сключва с три планети.

Зодии - Разберете какво ще ви поднесе днешният 3 септември според хороскопа

Разберете какво ще ви поднесе днешният 3 септември според хороскопа

03.09.2017012002

Днешният ден ще ни предразполага към общуване, създаване на нови запознанства и интелектуални дейности. Луната ще се движи във Водолей, заради което може да се заобиколите с хора.

Зодии - Прочетете тук своя хороскоп за 2 септември

Прочетете тук своя хороскоп за 2 септември

02.09.2017010067

Очаква ни един активен и продуктивен ден не само заради движещата се Луна в Козирог, а и заради благоприятния аспект между Марс в Лъв и Уран в Овен. Огненият ъгъл между двете планети ще ни зареди с много прогресивни идеи.

Зодии - Ето какво ви е подготвил месец септември според хороскопа

Ето какво ви е подготвил месец септември според хороскопа

01.09.2017017469

Месец септември ще ни предложи възможности за напредък, но те ще са свързани с много работа. Три планети ще се движат в територията на зодия Дева, което означава, че е време да запретваме ръкави и да се заемем на практика с това, за което само сме мечтали

Зодии - Научете тук дневния си хороскоп за 1 септември

Научете тук дневния си хороскоп за 1 септември

01.09.2017011268

Месец септември започва с Луна в Козирог. Това носи много и най-хубави моменти. Денят е продуктивен още от сутринта и е добре да се възползвате.

Зодии - Дневен хороскоп – вижте какво ви очаква днес – 31-ви август

Дневен хороскоп – вижте какво ви очаква днес – 31-ви август

31.08.2017013173

В последния ден на август Луната е без курс до 11:20 часа. В комбинация с ретроградния Меркурий, това носи един период, изпълнен с усложнения. Постарайте се в този интервал да не вършите важна работа.

Зодии - Какво разкрива за вас положението на Луна в Дева

Какво разкрива за вас положението на Луна в Дева

30.08.20170876

Освен слънчев знак, известен като зодия, всеки човек има и лунен знак, който показва къде се е намирала Луната в часа на вашето раждане. Ако знаете кой е лунният ви знак, ще знаете повече за характера си.

Зодии - Какво ви е подготвил хороскопът за 30 август

Какво ви е подготвил хороскопът за 30 август

30.08.2017013456

И днес ще усещаме напрежение заради аспекта между ретроградния Меркурий в Дева и Юпитер във Везни. Възможно е по-трудно да изразяваме мислите си или околните да ни разбират погрешно.

Зодии - Дневната ви астропрогноза за 29 август

Дневната ви астропрогноза за 29 август

29.08.201709718

От днес Луната преминава в Стрелец и ще ни даде нужното самочувствие, за да гледаме по-ведро на бъдещето си, въпреки създалите се обърквания и забавяния в резултат на ретроградния Меркурий.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...