Вампирите – жертви на кръвосмешение

Вампирите – жертви на кръвосмешение

18

Съществуват ли наистина вампири? Смъртоносно ли е ухапването от тях? От Ада ли идват дяволските изчадия? Митовете за вампирите. Вампирите са плод на рядка болест, наречена порфирия.

1

Болести

Болести - Актуални текстове и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Болести. Материали за Болести от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Болести.
Още за Болести на посочения линк
Болести - Най-странните синдроми

Най-странните синдроми

28.09.201156969

Сред най-странните синдроми е синдромът на чуждия акцент. От фаталното семейно безсъние човек не може да заспи и умира от изтощение.

Болести - Загадките на Великденския остров

Загадките на Великденския остров

09.08.201103473

Гигантските статуи на Великденските острови най-вероятно са изсечени от хора, които са ги пренесли до мястото, където се намират сега. Местното население умряло от болести.

Болести - Хората са мутанти

Хората са мутанти

18.06.201104506

Всеки човек има в гените си около шестдесет различни мутации. Те се извършват в сперматозоида и яйцеклетката и така за мутациите са виновни в различна степен двамата родители.

Болести - Вредата от недоспиването

Вредата от недоспиването

04.06.201106730

Недоспиването води до лоши последствия - организмът остарява по-бързо, кожата повяхва, очите губят блясъка си, рискувате да се разболеете от хипертония и различни видове неврози.

Болести - От какво ще боледувате е закодирано от векове

От какво ще боледувате е закодирано от векове

15.05.201105897

От това къде и как е живяла пра-пра-пра-баба ви преди примерно 5000 години зависи дали и от какво ще боледувате вие. Може да се прецени от какво ще боледувате по запис в ДНК.

Болести - Сънят разкрива здравословните проблеми

Сънят разкрива здравословните проблеми

12.05.201107090

Още в дълбока древност Аристотел често поставял диогнози за заболявания, съдейки по сънищата на болния. Съвременната наука потвърждава част от неговите предположения.

Болести - Зодии и здраве

Зодии и здраве

27.04.2011018147

Здравословните проблеми зависят и от зодията. Козирогът често има проблеми с костната система, а Рибите - с нервната система и белия дроб. Везните са застрашени от болести на пикочния мехур.

Болести - Белите пеперуди в съня предвещават болести

Белите пеперуди в съня предвещават болести

21.03.20110851

Ако сънувате бели пеперуди, това предвещава предстояща болест. Ако чуете кукувица в съня си, ще живеете дълго. Ако вървите по лед, без да паднете, ще избегнете голямо нещастие.

Болести - Невероятни случаи на изцеление

Невероятни случаи на изцеление

04.03.201106045

Сред най-невероятните изцеления, достойни за сюжет на холивудски филм, са момичето, което оживяло след като било без сърце четири месеца, и парализиран мъж, който проходил след ухапване от паяк.

Болести - Подсъзнанието лекува

Подсъзнанието лекува

22.02.2011011134

Мозъкът може да се настрои така, че да излекува тялото от различни болести. Не всеки владее това изкуство, затова хората се обръщат към шамани и екстрасенси.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...