Колко мръсни всъщност са парите?

Колко мръсни всъщност са парите?

2

Не е доказано, че болестите се предават от пипането на банкноти, но в старите банкноти се събират мръсотия и бактерии. Никелът, бронзът и алуминият в някои монети са токсични за бактериите.

1

Бактерии

Бактерии - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Бактерии. Нашите статии за Бактерии от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Бактерии.
Бактерии - Търсят престъпници по бактериални отпечатъци

Търсят престъпници по бактериални отпечатъци

05.08.20100732

Бактериите, които живеят върху кожата на човешките ръце, могат да бъдат използвани като доказателство при разследването на криминални престъпления.

Бактерии - Животът на Земята е дошъл от Марс

Животът на Земята е дошъл от Марс

10.07.201005067

Животът на Земята се е зародил благодарение на живите вируси, които са пренесени чрез метеоритите от Марс, твърди учен. Така на планетата ни са дошли първите марсианци - бактерии и вируси.

Бактерии - Създадоха изкуствена форма на живот

Създадоха изкуствена форма на живот

21.05.201003352

Американският учен Крейг Венър си спечели прозвището Новият Бог , след като той и екипът му успяха да създадат изкуствена форма на живот. Те изградиха генома на бактерия.

Бактерии - Течно стъкло ще спаси хората

Течно стъкло ще спаси хората

15.02.201004377

Течно стъкло, което се разпръсква с помощта на спрей, ще може да предпази хората от различни видове бактерии, а лозята - от убиващите ги гъбични заболявания. То ще се отмива с вода.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...