Сънища за скъпоценности

Сънища за скъпоценности

Ако насън видите, че някой ви подарява скъпоценности, това е знак, че има заплаха за сегашното ви положение. Да намерите скъпоценности насън означава бърз и блестящ успех.

1

Тълкуване на сънища

Тълкуване на сънища - Най-новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Тълкуване на сънища. Любопитни статии за Тълкуване на сънища от Средновековието до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Тълкуване на сънища.
Тълкуване на сънища - Сънища за скъпоценни камъни

Сънища за скъпоценни камъни

08.09.201101867

Тюркоазът в съня ви предвещава осъществяване на желанията. Ако сънувате диамант, очакват ви неприятности, които ще са пречка по пътя ви към важно за вас начинание.

Тълкуване на сънища - В древен Рим убивали за невярно тълкуване на сън

В древен Рим убивали за невярно тълкуване на сън

23.07.201101920

Всеки вижда сънища, но забравя деветдесет процента от видяното. Хората, които виждаме в съня си, са видени от нас, но забравени. В древен Рим за невярно изтълкуван сън убивали.

Тълкуване на сънища - Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

17.03.2011016018

Сънищата са начин да разберем какво се опитваме да скрием от самите себе си. По време на сън се увеличава нивото на имунните вещества в тялото. Индианците са вярвали, че капанът за сънища лови кошмари

Тълкуване на сънища - Изгубено бижу насън вещае драми в любовта

Изгубено бижу насън вещае драми в любовта

11.03.201101082

Изгубване на накити по време на сън предвещава неприятности в работата и в любовта. Ако сънувате, че губите дрехи, това е знак за предстояща раздяла с любимия човек.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...