Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

64

Всеки от нас е в състояние да направи магия за любов по начина и с думите, които извират от сърцето му. За любовното заклинание първо ви трябва бял лист хартия и червена писалка

1

Любов

Любов - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Любов. Любопитни статии за Любов от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Любов.
Още за Любов на посочения линк
Любов - Опасни ли са индиго хората?

Опасни ли са индиго хората?

08.06.20102230984

Хората индиго са хармонични личности и излъчват позитивизъм и любов. Имат лилава или бяла аура. Те притежават голяма енергия, а мисловният им поток е много силен.

Любов - Как номерът на апартамента влияе на съдбата

Как номерът на апартамента влияе на съдбата

08.05.201028114145

Древното учение фън шуй отдава голямо значение на входната врата и номера върху нея. Вижте кой номер носи на апартамента любов, в кой номер живеят бохеми, кои професии не трябва да живеят в №9.

Любов - Канела и розови листенца привличат любовта

Канела и розови листенца привличат любовта

31.12.2009211327

Канела и розови листенца, смесени в необходимите пропорции, привличат любовта. С тях се опушва помещението, в което ще влезе желаният човек, и ще запалят огъня на любовта в сърцето му.

Любов - Бенка във вид на кръст предсказва изпитания

Бенка във вид на кръст предсказва изпитания

05.12.200903224

Бенки във вид на кръст е предсказание за тежки изпитания, които предстоят на притежателя им. Кръстът на гърдите предвещава несподелена любов, а на гърба – предателство от близки приятели.

Любов - Мисълта за любим човек намалява физическата болка

Мисълта за любим човек намалява физическата болка

16.11.200904252

Ако любим човек държи ръката ни, това намалява физическата болка. Същото се случва и ако гледаме негова снимка. Учените нямат обяснение за този феномен. Е, любовта намалява болката.

Любов - И плодовете имат магически свойства

И плодовете имат магически свойства

09.11.200906194

Плодовете са полезни за здравето, но в същото време притежават магически свойства: предпазват от зли сили и негативно отношение, засилват интуицията и дори развиват свръхестествените възприятия.

Любов - Кварцът - талисман на шаманите и любовен амулет

Кварцът - талисман на шаманите и любовен амулет

01.11.200907285

Кварцът е широко използван от шаманите, които вярват, че притежава свръхестествени сили. Розовият кварц и амулети за любов. Вярвания на шаманите.