Как се ражда цунамито

Как се ражда цунамито

1

Подводните земетресения и бедствия на океанското дъно предизвикват огромните вълни, които се движат с 50 до 1000 километра в час и са известни като цунами. Не всяко земетресение предизвиква цунами.

1

Цунами

Цунами - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Цунами. Материали за Цунами от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Цунами.
Цунами - Сценарии ако астероид падне в Океана

Сценарии ако астероид падне в Океана

18.10.201024753

Какво ще се случи, ако голям астероид падне в Океана? Апокалиптичният сценарии включва цунами, разрушен озонов слой, нарушена екосистема в океана.

Цунами - Слънчево цунами заплашва Земята

Слънчево цунами заплашва Земята

06.08.201006630

В скоро време до земната орбита ще достигне слънчево цунами, което е резултат от динамични преобразувателни процеси, които са факт под повърхността му. Възможен е срив на сателитите. Природни катаклиз

Цунами - В Япония строят градове срещу потоп

В Япония строят градове срещу потоп

01.06.201005131

Властите в Япония предприеха мерки при положение, че потоп тръгне да погубва населението през 2012 година. Срещу природни катаклизми като потопи, цунамита и земетресения те ще строят плаващи градове.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...