Какво вещае годината на змията

Какво вещае годината на змията

6

През годината на Черната водна змия избирайте тактиката на изчакване и не бързайте, когато имате за цел постигането на нещо наистина важно.

1

Лидери

Лидери - Последните текстове и материали. Мистика, загадки и всичко за Лидери. Любопитни статии за Лидери от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Лидери.
Лидери - Tеория на масите: слабите могат да водят силните

Tеория на масите: слабите могат да водят силните

22.01.201101387

Независимите кандидати може да не печелят много президентски избори, но често са лидери на ята птици, стада и глутници, твърди ново проучване в областта.

Лидери - Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

Левичарите - родени за велики лидери и творци на изкуството

21.09.201006151

Гениите и политическите лидери са леваци. Сред тях са Александър Македонски, Наполеон, Клинтън, Юлий Цезар и др. Нима левичарите са надарени с дарба? Вижте какво казва астрологията.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...