Сентенции за болезнените истини в живота

Сентенции за болезнените истини в живота

В реалността съществуват определени закономерности, които макар че ни е трудно да си признаем, са част от живота на всеки. Тези болезнени истини можем да открием в няколко сентенции.

1

Живот

Живот - Последните заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Живот. Нашите статии за Живот от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Живот.
Живот - Ангелските фрази, с които да променим живота си!

Ангелските фрази, с които да променим живота си!

12.07.201608938

Според говорещата с ангели Дорийн Върчи всеки човек може да бъде по-щастлив и самоуверен, ако ежедневно си казва няколко простички фрази.

Живот - Японските поговорки, които ни показват смисъла на живота

Японските поговорки, които ни показват смисъла на живота

19.06.201601115

Японците освен със своята уникална кухня са познати и с древните си поговорки, които ни разкриват истината за любовта, живота и как да разбираме уроците на съдбата.

Живот - Осем открития, които могат да променят живота ви!

Осем открития, които могат да променят живота ви!

20.05.201602033

Редица световни експерти определят последното десетилетие като златно време за медицината. Само за този кратък период от време учените изобретиха медицинска технология, която дори в началото на това десетилетие изглеждаше като научна фантастика.

Живот - Доказано! Животът продължава и след смъртта

Доказано! Животът продължава и след смъртта

23.03.2016026713

След физическата смърт душата на човек продължава да съществува. Тя попада в един от паралелните светове и на практика е вечна.

Живот - Вдъхновяващите мисли за живота и любовта от Руми

Вдъхновяващите мисли за живота и любовта от Руми

25.02.201603136

Брилянтен майстор на красивия израз. Неговите притчи, наставления и поезия са истински пътеводител за онези, които искат да избягат от страха и тревогите и да обогатят духа си.

Живот - Мъдрите цитати, които показват тайната на щастието

Мъдрите цитати, които показват тайната на щастието

20.02.201603206

Да живеем живота си, така че да сме щастливи е най-голямото желание на всеки човек. Често обаче щастието има нужда от вдъхновение и за да се заредите с такова, вижте някои от най-емблематичните цитати за живота.

Живот - Животът се е зародил малко след Земята

Животът се е зародил малко след Земята

15.01.20160760

Планетата Земя се е формирала преди 4. 54 млрд. години. И докато доскоро се смяташе, че животът тук се е зародил преди 3. 8. млрд години, наскоро учени доказаха, че това е станало много по-отдавна.

Живот - Притча за смисъла на живота ни

Притча за смисъла на живота ни

09.12.201506711

Един китайски мъдрец се разхождал сред природата. Внезапно покрай него профучал младеж, който тичал така силно, че разминавайки се с него, го бутнал.

Живот - Бабите са причината за човешката еволюция

Бабите са причината за човешката еволюция

15.09.201501258

Причината хората да живеят по-дълго от другите бозайници са бабите. Изглежда, че бабите имат решаващо значение за развитието на съвременното семейство такова, каквото го познаваме днес

Живот - Митологични начини да постигнем безсмъртие

Митологични начини да постигнем безсмъртие

08.09.201502580

Ако се вярва на митологията, има няколко начина да постигнете вечен живот. Кои са те, каква е тяхната тайна и каква е цената, която трябва да платите, за да надживеете всички, които сте обичали?