Чудесата на Девата от Гуадалупе

Чудесата на Девата от Гуадалупе

2

Девата от Гуадалупе често се нарича Кралица на Ангелите, въпреки че не е ангел. Неин първообраз е Дева Мария. Почитана е от милиони хора в Латинска Америка и американския югозапад.

1

Дева Мария

Дева Мария - Актуални теми и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Дева Мария. Нашите статии за Дева Мария от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Дева Мария.
Дева Мария - Нека почетем Божията майка

Нека почетем Божията майка

15.08.201102687

На днешния ден, 15 август, Православната църква почита един от най-големите християнски празници - Успение Богородично. Всички църкви в страната, носещи нейното име, имат храмов празник.

Дева Мария - Величието и гибелта на храма на Артемида в Ефес

Величието и гибелта на храма на Артемида в Ефес

01.06.201105946

Храмът на Артемида – третото чудо на света, бил изключителен и неповторим земен дом на боговете. Днес градът от Артемидения храм е останала една единствена колона.

Дева Мария - Божията майка предсказала аварията в Чернобил

Божията майка предсказала аварията в Чернобил

29.05.201106881

Божията майка Дева Мария се явява в най-трудните моменти на историята, за да ни предупреди за опасността и да ни помогне. Дева Мария предсказала ядрената авария в Чернобил.

Дева Мария - Вече се знае прабабата на Исус Христос

Вече се знае прабабата на Исус Христос

19.12.2010014187

Според изследвания на ирландски учени прабабата на Исус Христос е света Исмерия, която е баба на дева Мария и майка на света Анна. Света Исмерия правела чудеса, хранела сто души с една риба.

Дева Мария - Днес е Успение Богородично

Днес е Успение Богородично

15.08.201002679

Днес, 15 август, е един от най-големите християнски празници - Успение на Пресвета Богородица. Пресветата Дева Мария се почита като покровителка на майчинството, брака и семейното огнище.

Дева Мария - Дева Мария избуя върху стадион в Русия

Дева Мария избуя върху стадион в Русия

22.03.201007940

Изображение на Дева Мария избуя върху игрището на футболен стадион в руския град Ейск. Според местните свещеници ликът може да бъде и на Света Екатерина.