Как възникнал светът според викингите?

Как възникнал светът според викингите?

2

На земята имало само солени грамади и нищо друго. От една такава грамада се появил друг великан, на име Бури. Синът му взел за жена великанката Беслу, която му родила трима синове: Один, Вили и Ве.

1

Викинги

Викинги - Актуални текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Викинги. Любопитни статии за Викинги от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Викинги.
Викинги - Тайната на викингите

Тайната на викингите

09.08.201155641

Викингите са имали методи да осъществяват навигация в мрачно време. Викингите, наричани също нормани, са етнически различни варварски германски племена, обитаващи бреговете на Скандинавия.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...