Метрото на Ню Йорк бъка от опасни бактерии на чума и антракс

Метрото на Ню Йорк бъка от опасни бактерии на чума и антракс

Бактерии с фрагменти, свързани с бубонната чума и антракса, откриха в метрото на световния мегаполис Ню Йорк. Наличието на смъртоносните микроби е забелязано след специално проучване на учените от американския университет Корнел.

1

Бактерии

Бактерии - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Бактерии. Нашите статии за Бактерии от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Бактерии.
Бактерии - Бактерии-мутанти се множат в пречиствателни станции

Бактерии-мутанти се множат в пречиствателни станции

11.02.201401100

Супер-бактерии не само оцеляват след процеса на обработка, но се размножават и предават опасния си товар“. Това са установили тестове, проведени в две станции за пречистване на отпадни води в Северен Китай показаха.

Бактерии - Марсианците са дишали водород?

Марсианците са дишали водород?

11.06.201302017

Ако Марс крие под повърхността си по-топли температури и вода в течно състояние, е напълно възможно марсиански форми на живот, които дишат водород, да процъфтяват и да се развиват.

Бактерии - Смъртоносна радиация заплашва първите пионери на Марс

Смъртоносна радиация заплашва първите пионери на Марс

05.06.201301329

Първите смелчаци, които се осмелят да се отправят на пътешествие до Марс са заплашени от почти смъртоносни дози космическа радиация.

Бактерии - На Марс вероятно е имало живот

На Марс вероятно е имало живот

13.03.201302572

Анализ на взета от марсохода Кюриосити проба от повърхността на Марс показва, че в миналото може да е съществувал живот на червената планета.

Бактерии - Учени откриха непозната бактерия в антарктическо езеро

Учени откриха непозната бактерия в антарктическо езеро

10.03.201301533

Екип от руски учени направи сензационно откритите, докато изследваше проби взети от подледниковото (субглетчерното) езеро Восток в Антарктика. Учените са убедени, че са открили съвсем нов вид бактерия в тайнственото субглетчерно езеро.

Бактерии - Комета блъска Марс през 2014 г.

Комета блъска Марс през 2014 г.

27.02.201304920

Милиарди жители на планетата проследиха със свити сърца приближаването на астероида с наименование 2012 DA14. Сега друга планета от нашата слънчева система е изправена пред опасността от космически катаклизъм.

Бактерии - Умна бактерия търси злато

Умна бактерия търси злато

06.02.201303894

Учени от канадският университет Макмастър“ откриха вещество, с чиято помощ специален вид бактерии, са в състояние да отделят разтворено във вода злато.

Бактерии - Откриха бактерия, способна да оцелее на Марс

Откриха бактерия, способна да оцелее на Марс

05.02.201301008

Бактерия, способна да оцелее в екстремните условия на Марс е открита в замръзналите поля на Сибир. Руски изследователи наскоро са открили нова форма на марсиански живот. Марсиански- защото може да оцелее на Марс

Бактерии - Музиката на Моцарт активира бактерии

Музиката на Моцарт активира бактерии

13.10.201201841

Музиката на Моцарт кара полезни бактерии, които разграждат твърдите нечистотии в отпадните води, да работят много по-активно. Бактериите трябва да слушат музиката денонощно.

Бактерии - И животните лъжат

И животните лъжат

08.10.201002148

Не само хората лъжат, правят го животните - например жабите и прилепите-вампири, а също така и бактериите. Измамата е важна за оцеляването на популацията.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...