Вече всеки може да гледа Земята от Космоса

Вече всеки може да гледа Земята от Космоса

1

Всеки любопитен ще има изглед към Земята от борда на Международната космическа станция, тъй като живото излъчване в интернет вече е факт.

1

Астронавти

Астронавти - Новите текстове и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Астронавти. Любопитни статии за Астронавти от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Астронавти.
Астронавти - Астронавтите в Космоса имат кръгло сърце

Астронавтите в Космоса имат кръгло сърце

10.04.201401688

За мнозина животът е Космоса е блян. Малцина го достигат, но още по-малък е процента от хора, които се замислят какво коства това всъщност. Да видиш Земята от високо би било уникално.

Астронавти - Жените, които покориха Космоса

Жените, които покориха Космоса

07.09.201301956

Космическите постижения се свързват предимно с имената на първия космонавт – Юрий Гагарин, и първия човек, стъпил на Луната – Нийл Армстронг. Тези мъже вдъхновиха много жени да полетят към космическото пространство.

Астронавти - Роботи заменят астронавтите в Космоса

Роботи заменят астронавтите в Космоса

07.11.200901099

В близкото бъдеще роботи ще заменят астронавтите в полетите до непознати планети. Човечеството е на прага на създаването на изкуствен интелект.

Астронавти - Микроби-мутанти осуетяват превземането на Марс

Микроби-мутанти осуетяват превземането на Марс

07.11.200902160

Микроби-мутанти могат да осуетят намеренията на човечеството да създаде колонии на Марс. Микробите поразяват имунната система на астронавтите. Човекът в Космоса е слаб и по друго направление.

Астронавти - Изчезнал спътник се появява мистериозно след години

Изчезнал спътник се появява мистериозно след години

06.10.200908069

Американски спътник, изчезнал мистериозно преди години, също така мистериозно се появи отново. Времето, прекарано в Космоса, промени астронавта. Пилотът се върна без здравни проблеми.